Urfa’da yılın son ASKOM toplantısı yapıldı
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, yılın son ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısını gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
31.12.2021 12:40
Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yılmaz Gerger ve Kamu Hastaneleri Başkanı Dr.Öğr.Üys.Faruk Günak başkanlığında yapılan toplantıya ilgili başkan yardımcıları, hastanelerin başhekim/başhekim yardımcısı, ilçe sağlık müdürleri, il ambulans servisi başhekimi, komuta kontrol merkezi sorumlusu, ilde acil sağlık hizmeti veren tüm kamu, özel, üniversite ve hastanelerinin ASKOM sorumluları, resmi ve özel sağlık kurum ve kuruluşların acil servis sorumlu hekimleri ve kalite birimi katılım sağladı.
Yapılan toplantıda, Şanlıurfa’daki hastane öncesi acil sağlık hizmetleri ve hastane acil servislerinin 2021 Yılı Kasım dönemine ait çalışmaları değerlendirildi. Hastane öncesi Acil Sağlık Hizmetleri ve Acil Servislerin işleyişinin kolaylaştırılması ve acil sağlık hizmetinin kesintisiz, ulaşılabilir ve etkin olarak sürdürülebilmesine yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca sevk komisyonunda hastaneler arası hasta nakillerinde kayıtların düzenli yapılması, sevkin uygunluğuna dikkat edilmesi ve yapılan uygulamaların iyileştirilmesine dönük kararlar alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: