Şüpheli şahısların üzerinden uyuşturucu ve silah çıktı
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurdu 3 şahsın üzerinden esrar maddesi, metamfetamin maddesi, uyuşturucu kullanma aparatı ve ruhsatsız tabanca çıktı.
Yayınlanma :
13.04.2022 11:55
Yanaloba Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT tarafından D-400 karayolundaki uygulama noktasında ise H.Ç. isimli şahıs şüphe üzerine durduruldu. Şahsın yapılan üst aramasında üzerinde 7 gram esrar maddesi ile 2 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Bir diğer operasyon ise Yıldız Mahallesi’nde alınan duyum üzerine gerçekleştirildi. Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT unsurlarınca durdurulan A.Ş. isimli şahsın üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlılar karakola götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: