Şanlıurfa’da trambüs heyecanı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün "Büyükşehir Büyük Sevda İster" sloganıyla düzenlenen yılsonu lansmanında Şanlıurfa’ya müjde olarak verdiği trambüs seferlerinde test sürüşlerine başlandı.
Yayınlanma :
29.04.2022 15:06
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “ Uzun süredir bekleyen trambüs meselesini çözüme kavuşturduk” dedi.
Beyazgül, “ Trambüsler 18 metreye indikten sonra şarj edilerek uzun mesafe kat edebilmesi mümkün olabiliyor. Trambüsü getirdik denemelerini yapıyoruz. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş çıkmamış olsaydı tedarik zinciri etkilenmezdi. Bir kısım tedarik oradan geliyor. 21 Nisan tarihinde söz vermiştik ancak geriye kalan trambüslerin de Haziran ayına yetiştirilmesi ile ilgili müzakerelerimiz devam ediyor” diye konuştu.
Fazladan bir ücret ödemedik
Trambüs’ün Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olmasını dileyen Beyazgül “Trambüsler alınırken aynı kur üzerinden işlem yaparak 24 metreden 18 metreye düşürdük. Fazladan bir ücret ödemedik. Trambüslerin boylarını kısaltarak dönemediği yerlerden daha rahat dönmelerinin önünü açtık. En kısa sürede Şanlıurfa’da trambüslerimiz caddelerde olacak” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: