Malatya Deperemi Urfa'yıda Salladı
Merkez üssü Malatya'nın Pötürge ilçesi olan 5.3 Şiddetindeki deprem Şanlıurfa ve ilçelerini de salladı.
Yayınlanma :
05.06.2020 21:48
Kandilli Rasathenesinden alınan bilgiye göre, merkez üssü Malatya'nın Pötürge ilçesine bağlı Çayköy kırsal alnında akşam saat 21.06'da 5.3 şiddetinde deprem meydana geldi.
Civar illerle Şanlıurfa'da da şiddetli hisedilen deprem Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde paniğe neden oldu. Alınan bilgiye göre Şanlıurfa'da hissedilen deprem her hangi bir olumsuz duruma yol açmazken, büyük panik yaşayan vatandaşlar evlerinden çıkıp sokaklara döküldü. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaşanan durum sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Vali Erin " Malatya'nın Pötürge ilçesinde meydana gelen ve ilimizde de hisedilen deprem nedeniyle başta AFAD Birmimiz olmak üzere, tüm kurumlarımız görevleri başında olup, şuan itibarı ile valiliğimize ulaşan olumsuz bir durum bulunmaamaktadır. Tüm halkımıza geçmiş olsun" ifadelerine yer verdi.
Ötye yandan yetkililerden alınan bilgiye göre, şiddetli ve korkutucu olan deprem sonrası şuana kadar Malatya'da olumsuz bir durumun yaşanmadığı, ancak artçı sarsıntıların devam edeceği bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: