Köseoğlu, Urfa’da vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Başkan Beyazgül ile tarihi hanların yer aldığı çarşıları gezerek, esnaf kahvehanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
Yayınlanma :
10.01.2022 15:11
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Balıklıgöl platosunda yer alan tarihi çarşıları gezen Ayşe Sula Köseoğlu, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Yaklaşık 2 saat boyunca esnafları ziyaret eden Köseoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, gece geç saatlerde esnaf kahvesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa Turizmine kazandırılan Kızılkoyun Nekropol alanını da gezen Köseoğlu, Işıklandırma sistemi ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Nekropollere hayran kaldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: