Hayvanlar Urfa'da Uçağı İndirtmedi
Şanlıurfa'da akşam saatlerinde Ankara - Şanlıurfa seferini gerçekleştiren yolcu uçağı piste iniş yapamadı.
Yayınlanma :
10.09.2019 23:12
Yaklaşık havada 45 dakika kalan uçağın pilotu yolculara yaptığı anonsta piste hayvanların girdiğini, hayvanlar pistten uzaklaştırıldıktan sonra iniş yapacaklarını anons etti.
Havaalanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, havaalanının güvenlik tellerini aşan hayvan sürüsünün piste çıktığını, durumun anlaşılması üzerine inişe geçen uçağın bilgilendirildiğini, piste çıkan hayvanlar uzaklaştırıldıktan sonra uçağın güvenli bir şekilde 45 dakika gecikmeli olarak indiği bildirildi.
Öte yandan uçaktan inen yolcular bu durumun uluslararası statüye sahip havaalanında yaşanmış olmasını skandal olarak değerlendirerek, havaalanında böyle birşeyin yaşanmış olması güvenlik zaafiyetinide ortaya koyduğunu gösterdiğini söylediler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: