Haliliye’de ihtiyaç sahiplerine yardım sürüyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda 23 bin 207 haneye hizmet veren Sosyal Market ile aileler hem gıda hem de temizlik malzemelerini temin ediyor.
Yayınlanma :
14.12.2021 13:57


Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Dayanışmanın ve paylaşmanın kalbi Haliliye” sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Çeşitli hizmetleri ile özellikle ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Sosyal Market’le de gönüllere dokunuyor.
Komisyon tarafından yapılan inceleme sonucu sosyal yardım almaya uygun görülen aileler, Haliliye Belediyesi tarafından kendilerine verilen gıda kartı ile Sosyal Market’ten alışveriş yapıyor. Aileler, gıda ihtiyaçlarının yanı sıra temizlik malzemelerinin teminini de kartlarına yüklenen puan ile bu marketten sağlıyor.
Günde yaklaşık 80 ailenin alışveriş yaptığı Sosyal Market’ten 23 bin 207 aile faydalanıyor. Marketten gönüllerince alışveriş yapan aileler, kendilerine sağlanan bu fırsat dolayısıyla Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: