Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan bir sürücüyle ilgili olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Olayla ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı.
POLİS İHTARINA RAĞMEN YOLA DEVAM
Dün akşam saatlerinde Eyyübiye ilçesinde yaşandığı belirtilen olayda, polis ekipleri şüpheli gördükleri bir araca dur ihtarında bulundu. Ancak iddialara göre, araç sürücüsü bu uyarıya aldırış etmeyerek yoluna devam etti.
Kısa süreli bir takip sonrası polis ekipleri aracı durdurmayı başardı. Görgü tanıkları, polislerin sürücüyü araçtan indirerek kontrol yaptığını aktardı.
SÜRÜCÜNÜN İFADELERİ
Araçtaki sürücünün polis ekiplerine yaptığı açıklamada, yüksek sesle müzik dinlediği için ihtarı duymadığını belirttiği öne sürüldü. Polislerin de bu açıklama doğrultusunda olaya müdahale ettiği ve sürücüyü araçtan indirdiği ifade edildi.
Sosyal medyada paylaşılan videolarda, polislerin araca yaklaştığı ve kısa bir süre sonra sürücüyü dışarı çıkardığı görülüyor. Ancak görüntüler, olayın tüm detaylarını net olarak yansıtmıyor.
SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ
Olay, sosyal medyada kullanıcıların yorumlarıyla tartışma konusu oldu. Bazı yorumlarda, polis müdahalesinin orantılı olduğu ifade edilirken, diğer yorumlarda sürücünün daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.
Henüz sürücü hakkında gözaltı veya ceza işlemi uygulanıp uygulanmadığı netlik kazanmadı.
RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Emniyet birimlerinden olayla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Polis ekiplerinin sürücüye işlem yapıp yapmadığı, tutanak tutulup tutulmadığı da bilinmiyor.
Yetkililerden gelecek açıklamalarla birlikte olayın gerçek nedeni ve tarafların ifadeleri netleşecek. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.
“Eyyübiye’de polis ihtarına uymayan sürücünün araçtan indirildiği olay sosyal medyada gündem oldu. Resmi açıklama bekleniyor, sürücüye herhangi bir ceza uygulanıp uygulanmadığı netleşmedi.”

Yorumlar
Kalan Karakter: