Sivas’ta Kan Donduran Cinayet: Kayıp Babalarının İzini Arayan İki Kardeş Evlerinde Katledildi
Cinayetle ilgili soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde kar maskeli bir kişinin olay saati civarında apartmana giriş yaptığı tespit edildi. Zanlının kimliğinin belirlenmesi için çok yönlü çalışma başlatıldı.
Melisa Şimşek'in ellerinin bağlanmış olması, olayın planlı bir saldırı olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.
Kayıp babalarının izini yıllarca aramışlardı
Acılı amca Fevzi Şimşek, iki yeğeninin babası Uğur Şimşek’in yaklaşık 4 yıldır kayıp olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Uğur’dan yıllardır haber alamıyoruz. Kız kardeşimiz televizyon programlarına bile çıktı, ama bir iz yok. Çocukları anneleri büyüttü, gözünden sakındı. Dün eve gelen bir cani, bu masum çocukların hayatını kararttı. Melisa evdeydi, Umutcan sonradan gelmiş. Onları teker teker katletmişler. Yazık, çok yazık."
Olay sırasında çocukların annesinin, eşinin köyünde olduğu öğrenildi. Şok geçiren anne, hastaneye kaldırılarak gözetim altına alındı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: