İstanbul’da boğazı kesilerek öldürülen Savcı Ercan Kayhan, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye ailesi ve meslektaşları katıldı.
Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan’a Son Veda: Gözyaşları Sel Oldu
İstanbul’da bir restoranda boğazı kesilerek öldürülen Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede ailesi, yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

CİNAYETİN ARDINDAN YAS TUTULDU
Olay, İstanbul’un Ömerli Mahallesi’nde meydana gelmişti. 19 yaşındaki Mustafa Can Gül, bir restoranda yemek yiyen Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan’ı bıçaklayarak ağır yaralamış, yapılan tüm müdahalelere rağmen Kayhan kurtarılamamıştı.
Suç aletiyle yakalanan zanlı gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında, zanlının yaklaşık iki yıl önce garson olarak çalıştığı dönemde Kayhan’la tartışma yaşadığı ve bu nedenle aralarında husumet başladığı iddia edildi.
CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Türkiye’yi sarsan olayın ardından Savcı Kayhan’ın cenazesi, dün akşam yakınları tarafından teslim alındı. Bugün Ataşehir Mimar Sinan Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninde yoğun bir katılım oldu. Meslektaşları, ailesi ve vatandaşların saf tuttuğu törende gözyaşları sel oldu.

KÜÇÜKYALI’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan’ın cenazesi Küçükyalı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Katılımcılar, adalet camiasında derin üzüntüye neden olan bu saldırının unutulmayacağını ifade etti.
ADALET CAMİASINDAN TEPKİ
Olay, yargı camiasında büyük yankı uyandırdı. Birçok savcı ve hâkim sosyal medyada taziye mesajları paylaştı. Adalet Bakanlığı yetkilileri ve barolar da saldırıyı kınadı. Zanlının yargılanma sürecinin yakından takip edileceği bildirildi.

Yorumlar
Kalan Karakter: