Ardından da, “Büyüklerimiz; Hiçbir zaman Devlet iç sisteminin nasıl çalıştığını, planlarını, projelerini Halkın bilemeyeceğini söylerlerdi. Kimin neyi neden yaptığını anlamamızın imkanı olmadığını bize hatırlatırlardı. Biz de olaylara duygusal baktığımızda tepki verirdik ama hep haklı çıkarlardı” yorumunu yaptı ve Dilipak’ın videosunu paylaştı.
Dilipak’ın videoda, “Aslında Apo da sistemin bir kurbanı. Bizi bir terminatör olarak böyle yetiştirdiler” dediği duyuluyor ve iddialarını şu sözlerle sürdürüyor:
“Abdullah Öcalan aslında bebek katili diye yazılıp çiziliyor ya. Yabancı birisi değil. Aileden biri. Aslında üniversite yıllarında namaza falan da giden, fikir kulübü çevresinde, Hasan Cemal Güzeller’in bulunduğu ortamlarda olan biri. Üniversite yıllarından beri devletle ilişkili. Hanımı Kesire MİT ajanıydı. Kayınpederi de MİT’te önemli bir göreve sahipti.”

Kaynak: tele1.com.tr
Yorumlar
Kalan Karakter: