ADGİAD yeni yönetimini seçti
Doğu ve Güneydoğu işadamlarını bir araya getirmek için yedi yıl önce kuruluşu gerçekleştirilen Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD), genel kurul ile yeni yönetimini seçti.
Yayınlanma :
23.12.2019 13:20
Doğu ve Güneydoğu işadamlarını bir araya getirmek için yedi yıl önce kuruluşu gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD), genel kurul ile yeni yönetimini seçti.
Olağan genel kurul, Doğu ve Güneydoğu hemşeri dernek başkanları ve dernek üyelerinin yanı sıra, siyaset dünyasından da ilgi gördü.
Divan Başkanlığına Hacı Ömer Tekgül, Katip üyeliklerine Zeliha Kurt ve Zeyyad Orhan’ın seçilmesiyle genel kurul çalışmalarına başladı.
Tek adayla gidilen seçimde Başkan Aykut Eminoğlu ve yeni yönetim kurulu oy birliği ile seçildi.
Zorlu geçen bir ekonomik sürecin ardından burada yine hep bir arada olmak yola devam demek kararı almış olmak çok onur verici diyen Başkan Aykut Eminoğlu, “Bizler Doğu ve Güneydoğu’dan gelerek iş dünyasında yerini almış 23 ili temsil ediyoruz. ADGİAD Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen işadamlarının sosyal kültürel ekonomik ve mesleki birlikteliğini sağlamak amacıyla kurulmuştur ve kuruluşunun ardından genel kurulumuzla 5. dönemimize giriyoruz. Yeni dönemde yine hep beraber İşbirliği ve dayanışma ile yolumuza devam edeceğiz birliğimiz gücümüzdür diyor, hepinizi gönülden selamlıyorum” dedi.
Genel kurul, eski başkanlar hacı Ömer Tekgül, İsmail Kaya ve Aziz Çiçek'e plaket sunumu ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: