Ancak
Yayınlanma :
08.09.2021 10:03
Corona Urfa’daki yıldızları da vurmaya devam ediyor.
Önce Ceylanpınar Cumhuriyet Halk Partisi Eski Belediye Başkanı Behçet Kemal Öcalan’ı kaybettik.
Arkasından Eski Milli Eğitim Müdürümüz iyi devrimci Reşit Helvacı’yı kaybettik.
Bir başka kara haber de Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Saymanı , Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekili Mahmut Yıldız’ın dayısından geldi .
Yıldızlarımız birer birer kayıyor.Çınar ağaçlarımız yapraklarını tek tek döküyor.
Şanlıurfa’da koronaya karşı durmak için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin çok büyük bir mücadele veriyor.Ama ne yazık ki tek başına savaştığını hissediyorum.
Aşı kampanyalarını destekleyecek her adımda özellikle sivil toplum örgütlerinin bu kadar duyarsız kalması beni hayretlere düşürüyor.
Ne öğrenci destekleyen ,ne genç destekleyen , ne sanatçı destekleyen ,ne ihtiyaç sahibi destekleyen sizler sadece silah ruhsatı almak ya da nüfuslu çocuklarınızı işe yerleştirmek için vardınız değil mi ?
Sizlerden korona mücadelesinde bırakın ön saflarında olmayı mücadeleye köstek olmanız beklenir ancak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: