Adamına Göre
Yayınlanma :
08.09.2019 13:04
Özellikle Şanlıurfa’da ki beyaz Urfalılar fakir çocukların önünü kesmek için adeta koordine olmuş durumdıdırlar. Bir tek STK’nın bir tek belediyenin borç vermediği Türkiye’nin tek şehri Şanlıurfa .Tüm bunun nedeni ise agresif yönetim ve liyakatsiz ahbap çavuş ilişkileri ile kurulan ,yarı topal işleyen bürokrasi.
Ağa öleceğine kullar ölsün ki kulları ağasız kalmasın neticede.Hele babası devleti soyan bir sivil toplum örgütü başkanı var ki yolda yürürken gelinlik kızlar gibi süzülür Mercedes ve Audinin benzinini o baba doldurulur arkadaşının düğününe bile odanın parasıyla gider uçak bileti kesilir mesela keyfe kedere milletin cebinden.Her devrin adamıdır Bunlar.
Yani her tür olur olur ama Urfalı öğrenciye burs vermeye sıra gelince biz veremeyiz derler. Oysa bu sosyal paylaşımın en iyi örneği İzmir Ticaret Sanayi Odasıdır.Bizim memlekette anca yokluk anca kuraklık.Hoş o da adamına göre.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: