URFALI SİYASETÇİ KIRIKKALE'DEN ADAY GÖSTERİLDİ

Şanlıurfa'lı genç siyasetçi DEVA Partisi'nden Kırıkkale Belediye Başkan Adayı gösterildi.

18 Şubat 2024 - 16:40

Uzun yıllardır Ankara'da ikamet eden genç iş adamı ve siyasetçi Adem Atmani DEVA Partisi tarafından Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Kurulduğu günden itibaren DEVA Partisi Genel Merkezi'nde önemli görevlerde bulunan aslen Şanlıurfa'lı olan iş adamı siyasetçi Adem Atmani Ali Babacan'ın direktifiyle Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu.

Konuya ilişkin Urfa Haber'e konuşan Atmani " İş ve siyaset hayatına Şanlıurfa'da başladım. Sonrasında işlerimizin gelişimi üzerine Ankara'ya yerleştim. Bu süreçte DEVA Partisi kurucu Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'la tanıştım. Sayın genel başkanımızın ülkemize yönelik siyaset güçlü yarılar doktorinine yürekten inandığım için onunla siayset yapmaya kar verdim.

Bu gün sayın genel başkanımızın bizi layık görmesi üzerine Kırıkkale ilimiz için mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğum DEVA Partisi'den belediye başkan adayı gösterildim.

Kırıkkale'de benim memleketim şehrimdir. Çünkü bu ülkeye hizmet için memleketin hiçbir noktasının diğerinden zerre farkı yoktur. Hepsi bizim ülkemiz toprağı halkımızın yaşadığı yerlerdir.

Başta beni bu göreve layık gören genel başkanımıza, genel merkez ve Kırıkkale il teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Kırıkkale'de kazanacağız ve Kırıkkale halkımızın özlemini ve hasretini çektiği belediyecilik hizmetlerini onlara sunup, hizmetkarları olacağız." dedi

Adem Atmani'nin bu başarısı Urfa kamuoyunda da takdirle karşılanarak, Adem Atmani'nin seçilmesi durumunda Kırıkkale'ye çok önemli hizmetleri sunacağına inanıldığı vurgulandı.