ŞANLIURFA'DA İSRAİL MALLARINI BOYKOT ETTİLER

Şanlıurfa’da bir AVM önünde bir araya gelen bir grup genç Şanlıurfa’da satılan İsrail mallarını boykot için Şanlıurfalılar çağrı yaptılar.

Yayınlanma: 28 Mayıs 2024 - 20:18

Şanlıurfa merkezde bulunan bir AVM içerisinde yer alan Migros marketler zincirinin şubesi önünde bir araya gelen bir grup genç İsrail’in Filistin’in Refahiye kentinde önceki gün gerçekleştirdiği yüzlerce insanın ölümüne yol açan bombalı saldırısının ardından bütün Müslümanlara çağrı yapıp dikkat çekmek adına Şanlıurfa’da Bir alışveriş merkezi içerisinde yer alan Migros marketler zincirine ait Şubesi önünde önünde bir araya gelerek İsrail mallarının vatandaşların almaması yönünde boykod çağrısı yaparak pankart açtılar.

Migros önünde eylem yapan gençlerin elinde taşıdığı pankartlarda İsrail markası olduğu öne sürülen Starbucks ve Burger King gibi firmaların ürünleri ile Migros market’te satılan diğer İsrail malları işaret eden pankartları taşıdıkları mağazaya alışveriş için giren vatandaşlara Filistin’e destek olmak adına bu ürünleri almamalarını söylediler.

 

Güvenlik güçlerinin müdahale etmediği görülen protesto sonrası eyleme katılan gençlerin sessiz bir şekilde dağıldığı görüldü.