LC Waikiki'nin Tercihi 'Mipaş İplik' oldu

Dünyaca ünlü giyim markası olan LC Waikiki Şanlıurfa için iplik tedarikini Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de Üretim yapan Mipaş İplik Fabrikasından almaya karar verdi.

24 Haziran 2022 - 09:11

Türkiye’nin Dünyaca ünlü giyim markası LC Waikiki ürünlerindeki ipliği Şanlıurfa organize sanayi (OSB)’de Şanlıurfa firması Mipaş iplikten tedarik etmeye karar verdi.

Dünyaca ünlü giyim markası olan LC Waikiki Şanlıurfa için iplik tedarikini Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de Üretim yapan Mipaş İplik Fabrikasından almaya karar verdi.

LC WAİKİKİ İLK DEFA ŞANLIURFA’DAN TEDARİK YAPACAK

Şanlıurfa’da bir ilk olacak anlaşma ile LC Waikiki yetkilileri Mipaş İplik Fabrikasına bir ziyarette bulunarak, fabrikada üretilen iplikleri ve kalitesini beğenerek üretimlerindeki kumaşlar için iplik tedariki işbirliği için Mipaş fabrikası yetkilileri görüşerek resmi anlaşma imzaladılar.

Bu anlaşma ile Şanlıurfa adına bir ilk olarak LC Waikiki gibi bir markanın iplik tedariğini Şanlıurfa’dan yaptığı önemli bir anlaşma olarak kayıtlara geçti.

Anlaşmanın imzalanmasının ardından LC Waikiki yetkilileri ile Mipaş İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Aslan birlikte Fabrikayı gezerek ürünleri inceleyip, fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretin ardından Mipaş İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Aslan Urfa Haber’e yaptığı açıklamada:

‘’ Bu gün Mipas TEKSTİL A.Ş.' için hem de şehrimiz gurur günü. Şirketimiz LC WAİKİKİ yapılan anlaşmaya istinaden firma yetkilileri Şanlıurfa ili için iplik tedarikçisi olarak Firmamızı seçtiler. Şirketimiz Türkiye de En önemli marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. LC WAİKİKİ ilk defa Şanlıurfa da iplik tedariği yapacak olup firmamızı seçtiler. Bu gurur hepimizin. Şanlıurfamıza ve Organizemize hayırlı olmasını dileriz. “ dedi

Şanlıurfa’dan Türkiye’nin Dünyaca ünlü markasına iplik tedariğinin yapılması Şanlıurfa kamuoyunda takdirle karşılanırken, bizler de Urfa Haber olarak Mipaş iplik yönetimini ve çalışanlarını ayrı ayrı tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz…