Vergi bürokratları, Şanlıurfa iş dünyası ile buluştu
Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Etik, Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü Daire Başkanı Muharrem Korkmaz ve beraberindeki kurum bürokratları ŞUTSO ev sahiplğinde, Şanlıurfa iş dünyası temsilcileriyle buluştu.
Yayınlanma :
23.02.2022 16:41
Toplantıda, Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü Daire Başkanı Muharrem Korkmaz, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının Yapısı ve Faaliyetleri ile Vergi İncelemelerinde Mükellef Hakları konularında sunum gerçekleştirdi. Ayrıca toplantıda, davetliler gelen bürokratlara sorularını iletme fırsatı buldu.
Toplantının öncesinde; Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Etik, Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü Daire Başkanı Muharrem Korkmaz ve beraberindeki kurum bürokratları ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Kılıçoğlu ve Metin Baydar ile bir araya geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: