Urfalı Kick Boksçular “Demokrasi Nöbeti” tutacaklar.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’ya getirilen Milli takım antrenör ve sporcular, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “Demokrasi Nöbeti” tutacaklar.
Yayınlanma :
14.07.2021 07:49
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin beşinci yılı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’ya getirilen sporcular darbe girişimi sırasında Meclisin bombalanan yerlerini gezecekler ve dönüşümlü olarak nöbet tutacaklar.
Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, ; “15 Temmuz gecesinde ortaya çıkan, somutlaşan ihanet, aslında tarih boyunca var olan anlayışın, ihanet karakterinin bir yansımasıydı. Bu topraklarda şükür ki sayıları çok az olmakla birlikte bu millete, bu vatana ihanet içerisinde bulunan insanlar her zaman var olmuştur. Bunlar yüz yıllar boyunca da vardı. İstiklal Harbi’nin başlangıcında, Erzurum’da, Sivas’ta kongreler yapılırken daha sonra TBMM 100 yıl önce açılırken İstiklal Harbi devam ederken de bu şekilde, sayıları az olmakla beraber topluluklar vardı. Onlar zaman zaman bu memlekette darbe teşebbüsünde bulundu, millete karşı ihanet içerisinde bulundu. 15 Temmuz bu ihanet anlayışının, fikrinin, hissinin, karakterinin aslında aşağı doğru alçalarak zirve yaptığı bir nokta olduğunu ifade eden Akaltun, “Bizler Sporcularımızla beraber demokrasi nöbetinde yüreklerimiz Ülkemz ve şanlı bayrağımız İçin bir olacak. Yüce Rabbim Vatanımıza, Bayrağımıza, Ezanımıza ve milletimize zeval vermesin.”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: