Akşener "Urfa Yüzünü Güneş'e Dönecek"
İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Miting için gittiği Adıyaman'da İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya ile görüştü.
İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Miting için geldiği Adıyaman'da İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya ile bir araya geldi, Şanlıurfa'ya mesajlar verdi.
Akşener, İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya aracılığı ile Şanlıurfa için yaptığı açıklamada tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da İyi Parti'nin halk tarafından destekleneceğini belirterek "Şanlıurfa Peygamberler Şehridir. Peygamberler şehri insanları mert, yürekli ve ülkesine canını gözünü kırpmadan feda edecek kadar bağlıdır.
Urfalılar 16 yıldır, AKP'nin yanlış politika ve bozdukları ekonomisi yüzünden adeta zulmü altında inim inim inlemektedirler. Ben Urfa'lı kardeşlerimin, 24 haziran seçimlerinde gerek Cumhurbaşkanlığı için gerekse milletvekilliğinde İyi Parti'yi tercih edeceklerini yüzlerini güneşe döneceklerine yürekten inanıyorum.
Bugün Adıyaman'da tütün üreticisinin yaşadığı zulüm ile, Şanlıurfa'daki çiftçilerimizin her alanda yaşadığı, zulüm arasında bir fark yok. Bu zulmü ortadan kaldıracağız. AKP Türkiyedeki Suriyeli mültecilere 150 milyar lira harcadı. Öte yandan sadece Saray ve avaneleri için kiraladıkları araçlara yıllık 8 milyar harcıyorlar. Cumhurbaşkanı olduğumda bu israfların tümünü keseceğim. Yılda 50 milyar liralık yatırım yapacağız. Bu yatırımların büyük kısmını Urfa ve doğu illerimize yapacağız. Gençlerimize iş buluncaya kadar aylık 500 tl maaş vereceğiz, eğitim sürelerince aldıkları tüm eğitim kredi borçlarını sileceğiz.
Ve ben yürekten inanıyorum ki; İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayımız Urfa'nın öz evladı, onların, bacısı, kardeşi, ablası olan Zuhal Akyol Çiftkaya kardeşimle birlikte tüm adaylarımızı meclise gönderecektir. Şanlıurfa'yı AKP zulmünden kurtaracaktır." dedi.
İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya görüşme sonrasında yaptığı açıklamada "İyi Parti Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanfedinin Adıyaman'da düzenleyeceği miting öncesi, bizleri Adıyaman'a davet ederek, Şanlıurfa'daki seçim çalışmalarımız kapsamında görüşme yaptık. Yaptığımız görüşmede, Şanlıurfa'mızın 16 yıldır yanlış politikalar yüzünden, ekonomisinin bitme noktasına geldiğini, eğitimden, sağlığa, tarıma kadar hayatın her alanında AKP'nin uyguladığı yanlış politikaları yüzünden sıkıntılarını aktardık. Görüş alış, verişinde bulunduk. İyi Parti Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanfedi söylediklerimizin hepsini tek tek, not alarak, 25 Haziran sabahından itibaren İyi Parti'nin iktidarında hepsinin çözüleceğini söyledi. Şanlıurfa hemşerilerimize selamlarını ileterek 24 haziran seçimlerinde Urfalıların oy kullanırken yüzlerini güneşe yani İYİ Partiye dönerek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliği için mühürü İYİ Partiden yana kulllanacaklarına inandığını söyledi.
Ben de Urfa'nın öz evladı, onların, bacısı, kardeşi, ablası olarak 24 haziran günü Urfamın yüzünü güneşe döneceğine ve İYİ Parti'yi tercih edeceğini inanıyorum. Bütün Şanlıurfalı kardeşlerime, büyüklerime selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi
Yorumlar (1)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Adayı Yavuz’dan Ruha TV'ye...
Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkan Adayı Osman Yavuz, beraberindeki Bilal Fırat ve Cemil Güneş...
Şükrü Kırboğa’dan Ahin Güneş’e nezaket ziyareti!
UGAM Başkanı Şükrü Kırboğa, AGM Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş’e nezaket ziyaretinde bulundu....
Meral Akşener Yeni İmajıyla Sosyal Medyayı Salladı!
Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun zaman sonra ilk kez bir düğünde görüntülendi....
Siyaset Haberleri
TümüVekil Dusak duyurdu: Urfa’ya yeni hekim kadrosu tahsis...
Şanlıurfa’ya 131. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında 112’si uzman hekim, 10’u tabip olmak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni bir dönemi Türkiye ve Kanada...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanada Başbakanı Mark Carney’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde...
CHP’de 3 isim disipline sevk edildi!
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, iki büyükşehir belediye meclis üyesi ile bir belediye başkanının, kesin...
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Eroğlu: "Görevimin...
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Eroğlu, görevine devam ettiğini belirterek kamuoyundaki...
MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı yönetim kurulu belli oldu!
MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı yürütme ve yönetim kurulunda görev alacak isimler belli oldu.
Vekil Yazmacı’dan Terörsüz Türkiye mesajı
AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili...
CHP'li belediye başkanı partisinden istifa etti
Şırnak’ın Kasrik Belde Belediye Başkanı Sadun Şanlı, CHP'den istifa etti.
Özgür Özel: "Yeni siyasetle birlikte hiçbir şey geride...
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, "Yeni siyasetle birlikte hiçbir şey geride bıraktıklarımız...
Özel'den seçim tarihi çıkışı: "En geç 15 ay sonra"
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, en geç 15 ay sonra seçim yapılacağını öne sürerek...
Ahmet Aras’tan sürpriz karar: CHP’den ayrıldı!
Şanlıurfa’da yıllardır görev yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP’den istifa...
Türkiye, İİT dönem başkanlığını devredecek!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 17-18 Ekim'de Bağdat'ta düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı 52....
AYM’den 26 siyasi parti hakkında suç duyurusu!
Anayasa Mahkemesinin 26 siyasi partinin mali hesaplarına ilişkin kararları, 15 Ekim 2026 tarihli...




