Şanlıurfaspor maç sevincini doğaya hediye etti: Binlerce fidan toprakla buluştu
Şanlıurfaspor dün kendi sahasında karşılaştığı Erzincanspor maç sonucunda galibiyet elde etmesinin ardından, bugün futbolcular kentte ağaçlandırma kampanyasına katıldı.
Yayınlanma :
11.11.2021 16:43
Şanlıurfaspor, sosyal hayatın her alanında kendini göstermeye devam ediyor. Futbolun yanı sıra Şanlıurfa'daki tüm aktivitelerde yer almaya devam eden Şanlıurfaspor Kulübü, bugün de 63 Bin Fidan Kampanyası'na katılım sağladı. Şanlıurfaspor lu Futbolcular, Karaköprü ilçesine bağlı Mustafacık mahallesinde ağaç dikimi yaparak örnek bir davranış ortaya koydu.
Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte paydaş kurumların destek verdiği kampanyada yer alan Şanlıurfaspor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları gün boyu fidan dikerek eğlenceli anlar yaşadı.
Tüm futbolcuların fidan diktiği etkinliğe Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Kurt ve Talat Baytemur’da katılım sağladı.
Etkinlikte Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve Vali Abdullah Erin ile bir araya gelen futbolcular günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken, Kulüp kampanyaya 630 fidan bağışlayarak destek verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: