Güllü'nün Menajeri Çiğdem Deniz Emir Konuştu
Şarkıcı Güllü'nün ölümü sonrasında çeşitli iddialarla gündeme gelen menajeri Çiğdem Deniz Emir, suskunluğunu bozdu.

Şarkıcı Güllü'nün ölümü sonrasında çeşitli iddialarla gündeme gelen menajeri Çiğdem Deniz Emir, suskunluğunu bozdu. Emir; "Herhangi bir husumetimiz, birbirimize zarar verecek bir şeyin olmasının mümkünatı yok" diye konuştu.
Yalova'daki evinin terasından düşerek hayatını kaybeden Güllü'nün ölümünün ardındaki sır perdesi hâlâ aralanmadı. Ortaya atılan iddialardan biri de; ünlü şarkıcının menajeri Çiğdem Deniz Emir ile ilgiliydi. İddiaların odağındaki isim Çiğdem Deniz Emir, açıklama yaptı.

Çiğdem Deniz Emir, "Bir kitle var ki, sürekli sizi hedefe koydu" yorumuna karşılık; "Herhangi bir husumetimiz, birbirimize zarar verecek bir şeyin olmasının mümkünatı yok. Ben mezarına gidip sarılamadım. Yani vedalaşamadım. Helalleşemedim. Üzerimize kurulan baskılardan hiçbirimiz, hiçbir şey yapamadık" ifadelerine yer verdi.
Güllü'nün vefat ettiği sır geceyle ilgili de açıklamalar yapan Emir; "Aşağıya indiğimde tüm gerçekle yüzleştim. Güllü Hanım'ın yerde yattığını görüyordum o kadar. Bazı yerlerde zihnim karışabiliyor fakat kapının çalmasıyla birlikte uyku halindeydim. Ne olduğunu anlayamadım. Herkes aşağıya iniyor diye ben de bilinçsizse herkesin peşinden aşağıya indim" şeklinde konuştu.

Emir, "Son dönemde aranızın bozuk olduğu, kesin Güllü'yü o öldürdü deniyor" ifadeleriyle ilgili olarak ise; "Üç ay önce ticari olarak bir anlaşmazlığımız olduğu doğrudur ama bunun haricinde herhangi bir husumetimiz yok" dedi.
Çiğdem Deniz Emir, seyir halindeyken arabanın direksiyonunu kırıp kaza yaparak Güllü'yü öldürmek istediğine dair çıkan iddialar hakkında da; "Kaza benden çok önce oluyor. O yıllarda ben Güllü Hanım'ı tanımıyorum bile. O olaydaki asistan ben değilim" yanıtını verdi.

Emir, planlı cinayet iddiaları ile ilgili ise; "Bir mekân sahibi çıkmış, böyleydi, şöyleydi diyor. Peki neden daha önce bu iddiaları ortaya atmadınız. Benimle iyiydin de, güzeldin de, sonradan bunlar ortaya çıktı. Asla hakkımı helal etmiyorum kimseye. Bize acımızı yaşatmadıkları gibi hiçbir şeyimize izin vermediler" diyerek, sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Gökyüzünde bir ilk: Türk Deniz Kuvvetleri’nin ilk kadın...
Türk Deniz Kuvvetleri tarihinde bir ilk yaşandı. Babası uzman çavuş olan Hilal Aydın, zorlu...
MSB’den Preveze Deniz Zaferi’nin 488’inci yıl dönümü mesajı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Preveze Deniz Zaferi’nin 488’inci yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri...
Manifest grubunun menajeri adliyeye sevk edildi!
Kamuoyunda 'Manifest' olarak bilinen grubun kurucusu ve menajeri Tolga Akış emniyetteki...
Güncel - Yaşam Haberleri
TümüİHD’den AGM Medya’ya nezaket zyareti
İnsan Hakları Derneği’nden (İHD) AGM Medya Başkanı Ahin Güneş’i ziyaret ederek yürütülen...
Şanlıurfalılar dikkat: ŞUSKİ’de yeni dönem başlıyor!
Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni su aboneliği açma ve abonelik...
Urfa’nın pul biberi 85 ülkede sofralara lezzet katıyor!
Şanlıurfa’da üretilen ve yüksek aromasıyla öne çıkan pul biber, 85 ülkeye ihraç ediliyor.
Şanlıurfa’da hafta sonu plan yapanlar dikkat: Hava nasıl...
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava tahmin raporuna göre Şanlıurfa’da hafta sonu...
Bakan Uraloğlu müjdeyi duyurdu: Ücretsiz olacak!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray,...
Bozulan etleri vatandaşa yedireceklerdi: Operasyonla...
Hindistan'dan deniz yoluyla Hatay'ın İskenderun limanına ulaşan ve kara yoluyla Özbekistan'a...
Vali Şıldak hizmet binalarındaki çalışmaları yerinde...
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yapımı devam eden hizmet binalarının inşaat alanlarında...
Şanlıurfa’da 8 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı
Şanlıurfa’da köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuğun başına 15 dikiş atıldı.
Suruç'ta yeni yapılan yol esnafı mağdur etti
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan çevre yolu Aligör esnafını mağdur ediyor. Konuya ilişkin...
Şanlıurfa Milletvekili meclise taşıdı: “Gazetecilere...
YENİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, en az 15 yıl gazetecilik yapan basın mensuplarına...
Kızılkaya görevi devraldığını duyurdu
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini kazanan Halil Kızılkaya, görevi...
İzmir’den Şanlıurfa’ya acı haber
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine acı haber İzmir’den geldi. Dilan Koyuncu hayatını kaybetti.



