Süper Lig’de bu sezon attığı gollerle sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Osimhen için flaş bir iddia ortaya atıldı… Sky Sport'un haberine göre; Al Hilal ile Nijeryalı golcü anlaşma sağlamak üzere. Haberde Arabistan ekibinin Osimhen ile bizzat görüştüğü bildirildi.
3 Yıllık Anlaşma...
Sky Sport, Victor Osimhen'in Suudi Arabistan'a gitmesi karşılığında yıllık net 18 milyon dolar bir teklif beklediğini, bonuslarla kazancının 20 milyon dolara çıkabileceğini belirtti. Nijeryalının 3 yıllık anlaşmaya imza atacağı iddia edildi.
Transfer İçin Onay Bekliyor
Haberde, Al Hilal'in hükümetten bir tutar beklediği söylendi. Spor Bakanlığı bünyesindeki Mali Yeterlilik komitesinin bu transfer için henüz bir onay vermediği bildirildi. Al Hilal'in bu onayı almadan transferi gerçekleştiremeyeceği belirtildi. Haberde Osimhen'in Al-Hilal Başkanı Fahad bin Nafel ile bizzat görüştüğü ve Suudi ekibine transfer olmak istediğini ilettiği aktarıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: