AK Parti Birecik İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Erol Açılan öncülüğündeki ekip, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla birebir temas kuruyor. Açılan, "Girmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmıyoruz" dedi.
HALKIN ARASINDA, SOKAK SOKAK SAHADA
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Birecik İlçe Teşkilatı, sahadaki etkinliğini artırarak sürdürmeye devam ediyor. İlçe Başkanı Erol Açılan’ın liderliğinde yürütülen çalışmalarda ekipler, mahalleleri tek tek ziyaret ediyor, vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor.
Açılan, ziyaretlerde hükümetin hayata geçirdiği vizyon projeleri ile yerelde sunulan hizmetleri vatandaşlara doğrudan anlattıklarını belirterek, “Biz seçimden seçime değil, her zaman halkın içindeyiz. Girmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmıyoruz,” ifadelerini kullandı.
“HALKA HİZMETİ ŞİAR EDİNDİK”
Saha çalışmalarını sadece seçim kampanyası olarak görmediklerini vurgulayan Açılan, gönüllere dokunan bir siyaset anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi. “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemiz pek çok alanda devrim niteliğinde adımlar attı. Birecik’te de sağlık, ulaşım, eğitim, tarım ve sosyal hizmetler gibi birçok alanda devletimizin sunduğu hizmetler her kesime ulaşıyor. Biz de bu hizmetleri birebir vatandaşımıza anlatıyoruz” dedi.
“MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜ BİZE GÜÇ VERİYOR”
Açılan, vatandaşlardan gelen ilgi ve desteğin kendilerini motive ettiğini belirterek, “Her görüşten hemşehrimizle aynı samimiyetle ilgileniyoruz. Bizim siyaset anlayışımız, eser ve hizmet siyasetidir. Vatandaşlarımızın beklentilerine çözüm üretmek bizim temel görevimizdir” dedi.
TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA BİRECİK'TE YENİ ADIMLAR
AK Parti Birecik İlçe Teşkilatı'nın ziyaretlerinde gençlerden kadınlara, çiftçiden esnafa kadar toplumun her kesimiyle birebir temas kuruluyor. Talepler not alınıyor, çözüm odaklı diyalog kuruluyor.
Türkiye Yüzyılı vizyonuna vurgu yapan Erol Açılan, “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu bu vizyonun yereldeki temsilcileri olarak biz de aynı heyecan ve kararlılıkla Birecik’te yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: