CUMHURBAŞKANI'NIN GELİŞİ ÖNCESİ URFA TRAFİĞİ KİLİTLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mart'ta Şanlıurfa gerçekleştireceği miting alanına çıkan yolların bir gün öncesinden trafiğe kapatılması Urfa'yı kilitledi.

08 Mart 2024 - 17:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mart Cumartesi günü Şanlıurfa'da gerçekleştireceği miting öncesi, Cumhurbaşkanı'nın geçeceği güzergahlarla, miting alanına giden tüm yollar bir gün öncesinden araç trafiğine kapatıldı.

Şanlıurfa'nın adeta kalbi sayılan toplanma merkezinde düzenlenecek miting öncesi miting alanına giden ve Şanlıurfa'nın bütün ana arter cadde ve bulvarlarının bağlandığı yolların trafiğe kapatılması Şanlıurfa'yı resmen kitledi.

 

Yolların trafiğe kapatılması sonrasında akşam iş çıkışında evlerine gitmek isteyen ve yolların kapalı olmasından trafikte hareket edemez duruma gelen trafik akışı yüzünden sürücüler zor anlar yaşarken bir çok sürücüde yaşanalara adeta isyan etti.

Şehir merkezinde Abide Kavşağı olarak bilinen kavşağın hemen yanında düzenlenecek miting için, Abide Kavşağına bağlı tüm yollar kapatıldı.

Abide Kavşağı , Atatürk Bulvarı, Kadri Erdoğan Caddesi, Kuybaşı, Yeni hal kavşağına kadar Valilik Protokol caddesi de olmak üzere Urfa da trafik tıkandı.

Tıkanıklık yüzünden vatandaşlar bir miting için şehirde bu durumun yaşanmasına tepki gösterdi.

Tıkanan trafik kameralara yansıdı.