RUHA TV Canlı Yayın (eski siteden)
AnasayfaGüncel - YaşamÖzel haberAsayişEkonomiSiyasetSporDünyaRöportajKültür-TurizmGündemEğitimBilim ve TeknolojiVideoBelediye haberleriFoto GaleriTarım ve HayvancılıkYazarlarSağlık
Anasayfa Spor Maximilian Mittelstadt: "Galatasaray’ın canını yakabilece...

Maximilian Mittelstadt: "Galatasaray’ın canını yakabileceğimizi düşünüyoruz"

Stuttgart’ın Alman futbolcusu Maximilian Mittelstadt, Galatasaray maçının atmosferinin çok ateşli geçeceğini belirterek, "Galatasaray’ın canını yakabileceğimizi düşünüyoruz" dedi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Alman takımı Stuttgart yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacak. Bu maç önces

· 3 dk okuma · Ömer Faruk B. · IHA
0Yorumlar
Maximilian Mittelstadt: "Galatasaray’ın canını yakabileceğimizi düşünüyoruz"
Stuttgart’ın Alman futbolcusu Maximilian Mittelstadt, Galatasaray maçının atmosferinin çok ateşli geçeceğini belirterek, "Galatasaray’ın canını yakabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Alman takımı Stuttgart yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacak. Bu maç öncesinde Stuttgart’ın Alman futbolcusu Teknik Direktörü Maximilian Mittelstadt, RAMS Park’ta basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Şampiyonlar Ligi’nde özel bir maç oynayacaklarını söyleyen Mittelstadt, "İstanbul’da olmak heyecan verici. Geçen yıl Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe maçında buradaki atmosferi gördük. Çok ateşli bir maçtı. Böyle ateşli bir ortama hazırlıklıyız. Çok yüksek seviyesi olacak. Pek çok ıslık duyacağız. Bunun bilincindeyiz. Çok özel bir maç olacak. Dört gözle bekliyoruz" diye konuştu.
Yarınki maçta kendilerini rahatsız edecek pek çok faktör olacağını belirten 29 yaşındaki futbolcu, "Çok ıslıklar olacak. Motive etmesini umuyorum. Bizim güzümüzün korkutmaması umuyorum. Böyle bir atmosfer sevindirici olur. İstanbul’da maça çıkmak çok heyecan verici. Her zaman yaşayabileceğimiz bir şey değil. Yarınki maçta puanla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Berlin’de büyüdüm, Türk arkadaşımlar vardı"
Galatasaray’ın maçlarını geçmişte izlediğini ifade eden Alman futbolcu, "Berlin’de büyüdüm. Türk arkadaşımlarım vardı. Türk futbolunu biliyorum. Çocukluğumdan beri aşinayım. Özel bir takım. Geçen yıl pek çok Şampiyonlar Ligi maçlarını hatırlıyorum, Liverpool’a karşı mesela. Yarın da ilk dakikadan itibaren gözümü açmalıyız. Hata yapmamalıyız. Çok ateşli bir maç olacağını düşünüyorum. Yarın sahadan zaferle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

"Olağanüstü hücum oyuncuları olduğunu biliyoruz"
Galatasaray’a özel hazırlandıklarını aktaran Maximilian Mittelstadt, "Savunmasının çok iyi olduğunu da biliyoruz. Olağanüstü hücum oyuncuları olduğunu biliyoruz. Osimhen çok tehlikeli, son yıllarda en iyi forvetlerden biri olduğunu gösterdi. Sadece Osimhen değil, başka çok iyi oyuncular da var. Uluslararası düzeyde starları var. Savunması da güçlü. Biz yine de iyi hazırlandık. Bizi neleri beklediğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray’ın canını yakabileceğimizi düşünüyoruz"
Galatasaray’ın son yıllarda neler yaptığını gördüklerini vurgulayan Mittelstadt, "Kendimizi küçük görmeden favorilik iddiası büyük bir iddia olabilir. Galatasaray’ın canını yakabileceğimizi düşünüyoruz. Biz de güçlüyüz. Galatasaray gibi üst düzey takımlara karşı kazanabileceğimizi gösteriyoruz. Atletico Madrid maçındaki performans gibi mesela. Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir akış yakaladık. Yarın da bunu devam ettirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Galatasaray stadyumdaki gibi atmosferlerde futbol oynamayı her oyuncunun arzu ettiğini belirten Alman futbolcu, "Olağanüstü atmosferde futbol oynayacaksınız, belki de bunun için futbol oynamaya başladık. Türk futbolunda ne kadar tutku olduğunu görüyorsunuz. Fenerbahçe maçının nasıl havada oynadığını da biliyoruz. Bizlerin neler beklediğini biliyoruz. Yarın maça yüzde 100’ümüzle çıkmalıyız" diye konuştu.
Maximilian Mittelstadt, Galatasaray’da forma giyen Alman futbolcular Leroy Sane ve İlkay Gündoğan ile maçtan görüşmediklerini de sözlerine ekledi.


Kaynak: IHA

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Spor Haberleri

Tümü

Galatasaray - Stuttgart maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasının dördüncü haftasında Galatasaray, sahasında Stuttgart’ı...

2 saat önce

Sebastian Hoeness: "Galatasaray karşısında kararlı ve...

Stuttgart Teknik Direktörü Sebastian Hoeness, Galatasaray karşısında kararlı olacaklarını ve...

16 saat önce

Trabzonspor’da Freiburg mesaisi başladı

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nin 3. haftasında sahasında oynayacağı Freiburg maçının...

19 saat önce

Galatasaray, Stuttgart maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında yarın evinde Alman ekibi Stuttgart ile...

20 saat önce

Okan Buruk: "İyi bir takım oyunu ortaya koyarsak...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Stuttgart’ın ofansif olarak güçlü bir takım olduğunu...

20 saat önce

Ismail Jakobs: "Mutlaka kazanmamız gerekiyor"

Galatasaray’ın Senegalli futbolcusu Ismail Jakobs, Stuttgart ile önemli bir maç oynayacaklarını...

20 saat önce

Fenerbahçe, Liverpool maçı hazırlıklarına devam etti

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında 4 Kasım Çarşamba günü sahasında oynayacağı...

20 saat önce

Fenerbahçe - Liverpool maçını Fransız hakem Clement...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Liverpool karşılaşmasını Fransız...

22 saat önce

Elazığspor, liderliği kaptı

Seza Çimento Elazığspor, Aliağa FK’nın İnegöl Kafkasspor deplasmanında takılmasıyla 2. Lig beyaz...

22 saat önce

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta heyecanı, yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Haftada...

1 gün önce

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Stuttgart’ı konuk...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında yarın evinde Alman temsilcisi Stuttgart ile...

1 gün önce

Beşiktaş’tan son 5 sezonun en kötü deplasman performansı

Beşiktaş, Süper Lig’de 2022-2023 sezonundan bu yana ilk 10 haftalık periyotlar dikkate...

1 gün önce