Beyazgül, Siverek'te Gülpınar'la omuz omuza sahaya indi
AK Başkan adayı Beyazgül, AB Uyum Komisyonu Başkanı Gülpınar’la Siverek kırsalında; “Siverek her zaman olduğu gibi yine AK Partinin yanında”
31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden, il genelinde sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Siverek ilçesi kırsalında AK Parti için destek arayışını sürdürdü.
Her gittikleri yerde AK Partiye destek isteyen AK Başkan adayı Av. Beyazgül, Siverek ilçesinin her zaman olduğu gibi yine AK Partinin yanında olduğunu söyledi.
Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir
Her gittikleri yerde olduğu gibi Siverek kırsalında da vatandaşlardan sıcak ilgi ve sevgi gördüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekilimiz M. Kasım Gülpınar, İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve Siverek Belediye Başkan adayımız Şeyhmus Aydın ile birlikte Siverek ilçemizin kırsal mahallelerinde hemşehrimizle buluştuk. Siverek her zaman olduğu gibi bugün de AK Partinin ve AK Kadroların yanında. Teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar başta olmak üzere AK kadrolara teveccühleri bizleri gururlandırıyor. 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade ediyoruz. Seçim gecesi zaferi milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız inşaallah. Bilindiği gibi; İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Potansiyeli olan her ilimizin dünya çapında marka şehir haline dönüşme çabasına destek vererek 2019 yılını Göbeklitepe yılı ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizde elimizden geleni esirgemeyeceğiz” dedi.
AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz
AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise, “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; hedefimiz istisnasız bütün fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. Belediye başkanlarımız, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. Memleket işi, gönül işi diyerek, gönül belediyeciliği ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Onun için diyoruz ki, sadece Siverek’te veya Şanlıurfa’da değil, ülke genelinde belediyelerimizi AK Partiye teslim etmeliyiz. 31 Mart günü mutlaka Cumhur ittifakını gözeterek oylarımızı kullanmalıyız. Ben Siverekli hemşehrilerime güveniyorum” diye konuştu.
Şanlıurfa ve ilçelerimiz AK Başkanlarla kalkınacak
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız da, Şanlıurfa genelinde her gittikleri yerde özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve teveccühün oldukça fazla olduğunu görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa mitingi de gösterdi ki, Şanlıurfalı hemşehrilerimiz kararını vermiş. Seçim ziyaretlerimiz sırasında da yakinen görüyoruz. AK Partiye ilgi çok. Allah’ın izni, değerli hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız ve AK kadrolar iş başına gelerek vatandaşlarımıza ve memleketimize hizmet edecekler. Milletimize hizmetkâr olacaklar. Şanlıurfa ve ilçelerimiz AK Başkanlarla kalkınacak, güzelleşecek” diyerek her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Şanlıurfa’dan rekor oyla AK Partinin zaferini ilan edeceğini söyledi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Şanlıurfa'da ileri düzey omuz ameliyatı başarıyla yapıldı!
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, tekrarlayan omuz çıkığı ve kemik kaybı şikayeti bulunan hasta,...
Urfa'da jandarma sahaya indi: Atatürk Barajı ve Fırat...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı suda boğulma olaylarının önlenmesine yönelik devriye faaliyeti...
Büyükşehir, Birecik'te afetin yaralarını sarıyor!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik’te etkili olan şiddetli yağış ve fırtınanın ardından...
Siyaset Haberleri
TümüVekil Dusak duyurdu: Urfa’ya yeni hekim kadrosu tahsis...
Şanlıurfa’ya 131. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında 112’si uzman hekim, 10’u tabip olmak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni bir dönemi Türkiye ve Kanada...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanada Başbakanı Mark Carney’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde...
CHP’de 3 isim disipline sevk edildi!
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, iki büyükşehir belediye meclis üyesi ile bir belediye başkanının, kesin...
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Eroğlu: "Görevimin...
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Eroğlu, görevine devam ettiğini belirterek kamuoyundaki...
MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı yönetim kurulu belli oldu!
MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı yürütme ve yönetim kurulunda görev alacak isimler belli oldu.
Vekil Yazmacı’dan Terörsüz Türkiye mesajı
AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili...
CHP'li belediye başkanı partisinden istifa etti
Şırnak’ın Kasrik Belde Belediye Başkanı Sadun Şanlı, CHP'den istifa etti.
Özgür Özel: "Yeni siyasetle birlikte hiçbir şey geride...
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, "Yeni siyasetle birlikte hiçbir şey geride bıraktıklarımız...
Özel'den seçim tarihi çıkışı: "En geç 15 ay sonra"
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, en geç 15 ay sonra seçim yapılacağını öne sürerek...
Ahmet Aras’tan sürpriz karar: CHP’den ayrıldı!
Şanlıurfa’da yıllardır görev yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP’den istifa...
Türkiye, İİT dönem başkanlığını devredecek!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 17-18 Ekim'de Bağdat'ta düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı 52....
AYM’den 26 siyasi parti hakkında suç duyurusu!
Anayasa Mahkemesinin 26 siyasi partinin mali hesaplarına ilişkin kararları, 15 Ekim 2026 tarihli...




