Başkan Adayı Beyazgül Halfeti’lilerle Buluştu
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe gezileri kapsamında Bozova ve Birecik ilçesindeki temaslarının ardından Şanlıurfa’nın ‘Saklı Cennet’i Halfeti ilçesine geçti.
Halfeti’de ilçe seçim bürosunu açan Av. Beyazgül ardından esnaf ziyareti yaptı ve muhtarlarla bir araya geldi.
İlçe seçim bürosunun açılışına saatler öncesinden gelen ve yağışa rağmen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül ve İlçe Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak’a destek veren Halfetililer, AK adayları adeta bağrına bastılar.
BEYAZGÜL’DEN YAĞMUR ALTINDA BEKLEYEN HALFETİLİLERE ŞİİRLİ SELAMLAMA
Gördüğü coşkulu tablo karşısında Halfetililere minnettarlık duyduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, yağmur altında kendisini bekleyenlere şiirli bir selamlama yaptı.
Halfeti’nin hizmete susadığının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Beyazgül, “ Halfeti susadığı hizmetin bir kısmını Kaymakam Şeref Albay’ın ilçeye gelmesi ile gördü. Halfetililer onun kaymakamlığında herkese eşit hizmet anlayışıyla kapıların açık olduğunu gördü. Bu yüzden Halfetililer onu sevdi ve Belediye Başkan Adayı etti. Biz Halfeti’ye ne yapacağız. Turizm İlçemiz Halfeti’yi bulunduğu yerden daha ötelere götüreceğiz” dedi.
BEYAZGÜL:KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ AK PARTİ’YE DESTEK İSTEYECEĞİZ
AK Parti hükümetinin yatırımlarına dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Kapı kapı dolaşarak bu hizmetleri halka anlatmak gerektiği için bu yolculuğa çıktık” diye konuştu.
ALBAYRAK: HALFETİLİLERİN SADECE OYLARINA DEĞİL GÖNÜLLERİNİZE TALİBİZ
Kaymakam olarak 2 yıldır Halfeti’ye hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını belirten AK Parti Halfeti Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak, “Seçim sloganımız Gönül Belediyeciliği. Bu yüzden biz sadece sizlerin oylarınıza değil gönüllerinize talibiz hatta hayır dualarınıza talibiz. İnşallah 31 Mart akşamı hem Şanlıurfalıların hem de Halfetili kardeşlerimizin gönüllerine gireceğiz. Bu yüzden siz istediniz biz Kaymakamlığı bıraktık Belediye Başkan Adayı olduk. Söyleye söyleye bunu başardınız. İnşallah Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanlığında Zeynel Abidin Beyazgül Halfeti’de ise bu kardeşinizi 31 Mart gecesi başkan yapacaksınız” dedi.
İlçe seçim bürosu açılışı sonrası Halfeti Muhtarlar Dernek Başkanı ve Aşağı Göklü Mahalle Muhtarı Yusuf Sönmez ve muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beyazgül ve ilçe Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak, ardından esnafları ziyaret ederek 31 Mart gecesi AK Partiye destek ve dua istediler.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Halfeti operasyonu zanlıları adliyede! Kelepçeli eski...
Halfeti Belediyesine yönelik gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan 50...
HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK ÇARESİZ KALDI, MHP'YE...
AK Parti’nin yerel seçimlere yönelik belediye başkan adaylarını açıklamasına günler kala Halfeti...
Başkan Beyazgül gençlerle Stand-Up gösterisinde buluştu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Uluslararası spor müsabakalarında...
Siyaset Haberleri
TümüVekil Dusak duyurdu: Urfa’ya yeni hekim kadrosu tahsis...
Şanlıurfa’ya 131. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında 112’si uzman hekim, 10’u tabip olmak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni bir dönemi Türkiye ve Kanada...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanada Başbakanı Mark Carney’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde...
CHP’de 3 isim disipline sevk edildi!
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, iki büyükşehir belediye meclis üyesi ile bir belediye başkanının, kesin...
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Eroğlu: "Görevimin...
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Eroğlu, görevine devam ettiğini belirterek kamuoyundaki...
MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı yönetim kurulu belli oldu!
MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı yürütme ve yönetim kurulunda görev alacak isimler belli oldu.
Vekil Yazmacı’dan Terörsüz Türkiye mesajı
AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili...
CHP'li belediye başkanı partisinden istifa etti
Şırnak’ın Kasrik Belde Belediye Başkanı Sadun Şanlı, CHP'den istifa etti.
Özgür Özel: "Yeni siyasetle birlikte hiçbir şey geride...
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, "Yeni siyasetle birlikte hiçbir şey geride bıraktıklarımız...
Özel'den seçim tarihi çıkışı: "En geç 15 ay sonra"
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, en geç 15 ay sonra seçim yapılacağını öne sürerek...
Ahmet Aras’tan sürpriz karar: CHP’den ayrıldı!
Şanlıurfa’da yıllardır görev yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP’den istifa...
Türkiye, İİT dönem başkanlığını devredecek!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 17-18 Ekim'de Bağdat'ta düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı 52....
AYM’den 26 siyasi parti hakkında suç duyurusu!
Anayasa Mahkemesinin 26 siyasi partinin mali hesaplarına ilişkin kararları, 15 Ekim 2026 tarihli...





