RUHA TV Canlı Yayın (eski siteden)
Güncel - YaşamÖzel haberAsayişEkonomiSiyasetSporDünyaRöportajKültür-TurizmGündemEğitimBilim ve TeknolojiVideoBelediye haberleriFoto GaleriTarımYazarlarSağlık
Anasayfa Özel haber MHP Harran İlçe Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı...

MHP Harran İlçe Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

MHP Harran İlçe Kongresi’nde birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Devlet Bahçeli’nin teşkilatlara gönderdiği mesajın okunduğu kongrede, “Terörsüz Türkiye” hedefi vurgulanırken, MHP’li yöneticiler Harran’dan güçlü teşkilat ve “Milliyetçi Türkiye” hedefi için kararlılık mesajı verdi.

· 6 dk okuma · Süper A. · 390 okunma
0Yorumlar
MHP Harran İlçe Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Harran İlçe Kongresi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kongre teşkilatlarına gönderdiği mesaj, Divan Başkanı tarafından katılımcılara okundu. Bahçeli mesajında birlik, beraberlik ve ülküdaşlık vurgusu yaparak teşkilat mensuplarının aynı hedef doğrultusunda yürüyen büyük bir ailenin parçası olduğunu ifade etti.

MHP Harran Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

Bahçeli mesajında, ülküdaşlık hukukunun kırgınlık ve ayrışmalara izin vermeyecek kadar güçlü olduğunu belirterek, “Biriz, diriyiz, kardeşiz, hep birlikte Milliyetçi Türkiye hareketiyiz” mesajını verdi. Kongrelerin huzur, sükûnet ve vakar içerisinde gerçekleştirilmesinden dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür eden Bahçeli, yeni seçilecek ilçe başkanı ve yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.

MHP Harran Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

TİMUR ŞAŞMAZ: “HARRAN’DAN TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİMİZE OMUZ VERİYORUZ”

Kongrede konuşan MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Timur Şaşmaz ise Harran İlçe Kongresi’nin yalnızca bir teşkilat buluşması olmadığını, aynı zamanda “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda ortaya konulan iradenin bir parçası olduğunu söyledi.

Harranlılara seslenen Şaşmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde yürütülen “Terörsüz Türkiye” hedefinin ülkenin geleceği açısından önem taşıdığını belirterek, “Bugün burada yalnızca bir ilçe kongresi icra etmiyoruz. Aynı zamanda bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin önderliğinde başlatılan ve ülkemizin makus tarihini değiştirecek olan Terörsüz Türkiye hedefinde Harran’dan omuz veriyoruz” dedi.

MHP Harran Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

Türkiye’nin içinde bulunduğu jeopolitik sürece de değinen Şaşmaz, İsrail’in bölgedeki politikalarının Türkiye’nin güvenliği açısından da yakından takip edilmesi gerektiğini savundu. Şaşmaz, böyle bir ortamda terörün sona erdirilmesi, milli birliğin güçlendirilmesi ve Türkiye’nin enerjisinin geleceğe yönlendirilmesinin tarihi bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Şaşmaz, terörle mücadelede devletin taviz vermeyeceğini belirterek, “Devlet pazarlık yapmaz. Yapmamıştır, yapmayacaktır” ifadelerini kullandı. Silah bırakmanın hukuk devleti içerisinde var olmak isteyen herkes açısından zorunluluk olduğunu söyleyen Şaşmaz, yürütülen sürecin Türkiye’nin iç cephesini güçlendirmeyi amaçladığını dile getirdi.

Konuşmasında siyasi muhalefete yönelik sert eleştirilerde de bulunan Şaşmaz, bazı çevrelerin “Terörsüz Türkiye” hedefine karşı çıktığını öne sürdü. Şaşmaz, geçmiş yıllardaki siyasi ittifaklar ve terör örgütüyle bağlantılı olduğunu iddia ettiği yapılar üzerinden muhalefeti eleştirdi.

Bölgedeki gelişmeler üzerinden İsrail’in tutumuna da değinen Şaşmaz, PKK’nın silah bırakmasının bazı dış aktörlerin çıkarlarıyla örtüşmeyebileceğine yönelik değerlendirmeler yapıldığını belirterek, Türkiye’nin kendi milli çıkarları doğrultusunda hareket etmesi gerektiğini savundu.

MHP’li Şaşmaz, konuşmasının sonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kararlı şekilde yürümeye devam edeceklerini belirterek, “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz” mesajını verdi.

Şaşmaz, kongrenin Şanlıurfa ve Harran için hayırlı olması temennisinde bulunarak konuşmasını “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözleriyle tamamladı.

OSMAN MUTLU: “13 İLÇEDE İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ”

Kongrede konuşan MHP Şanlıurfa İl Başkanı Osman Mutlu ise katılımcıları Devlet Bahçeli’nin selamıyla selamladı. Bahçeli’nin mesajının okunmasının kendisini heyecanlandırdığını belirten Mutlu, Harran teşkilatının önemine dikkat çekti.

Şanlıurfa’nın 13 ilçeden oluştuğunu hatırlatan Mutlu, MHP teşkilatının tüm ilçelerde güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini ifade ederek, “Biz sadece bir ilçede değil olmayacağız. Biz 13 ilçede iri olacağız, diri olacağız, milli olacağız” dedi.

MHP Harran Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

Mutlu, teşkilat olarak hedeflerinin “Milliyetçi Türkiye” olduğunu belirterek, ülkücü hareketin geçmişten geleceğe uzanan köklü bir siyasi mücadele içerisinde olduğunu söyledi. Mutlu ayrıca, teşkilat mensuplarının Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğinde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

MEHMET ALİ KIZIL: “ÜLKÜCÜLÜK KARDEŞLİKTİR, FEDAKÂRLIKTIR, AHLAKTIR VE SADAKATTİR”

MHP Harran İlçe Başkan Adayı Mehmet Ali Kızıl da kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kızıl, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “kardeşlik kalbimizde, gelecek hakkımızda” anlayışının teşkilatlar açısından önemli bir yol gösterici olduğunu belirterek, kardeşliğin ve birliğin teşkilatın gücünün temelini oluşturduğunu söyledi.

Konuşmasında “Terörsüz Türkiye” hedefine de değinen Kızıl, bu hedefin güçlü devlet iradesi, birlik ve beraberlik ile milletin huzur içerisinde yaşama kararlılığının bir ifadesi olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin terörün gölgesinden tamamen kurtulmasının ortak bir ülkü olduğunu ifade eden Kızıl, MHP’nin devletin yanında ve milletin emrinde olduğunu belirtti.

MHP Harran Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

Ülkücülüğün yalnızca siyasi bir aidiyet olmadığını vurgulayan Kızıl, “Ülkücülük kardeşliktir, fedakârlıktır, ahlaktır ve sadakattir” ifadelerini kullandı. Ülkücü hareketin ayrıştıran değil birleştiren, kıran değil onaran ve ötekileştiren değil kucaklayan bir anlayışı temsil ettiğini söyledi.

MHP Harran İlçe Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

Kızıl, konuşmasının devamında makam ve mevki yerine davanın esas olduğunu belirterek, “Asıl olan şahıslar değil, davadır. Asıl olan nefis değil milletimizdir. Asıl olan kişisel hesaplar değil, Türkiye’nin istikbali ve Türk milletinin bekasıdır” dedi.

Kongrede birlik mesajını yineleyen Kızıl, “Biz kırılmayacağız, biz bölünmeyeceğiz, biz ayrışmayacağız” ifadeleriyle teşkilat mensuplarına seslendi.

MHP Harran Kongresi'nde: “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edeceğiz” mesajı!

MHP Harran İlçe Kongresi, yapılan konuşmaların ardından birlik, beraberlik ve teşkilat dayanışması mesajlarıyla Mehmet Ali Kızıl MHP Harran İlçe Başkanı oldu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Özel haber Haberleri

Tümü

Galerici Hulusi Cankurtaran değerlendirdi :“Otomobil...

Otomobil piyasasındaki durgunluğun son 6 aydır daha belirgin hale geldiğini belirten galerici...

1 gün önce

Şanlıurfa’da feci şekilde can verdi

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bahçeyi sürerken traktörden düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.

1 gün önce

Şanlıurfa’da silah operasyonu: 13 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa’da polis ekipleri tarafından 82 ikamet, 2 araç ve 4 iş yerine düzenlenen eş zamanlı...

1 gün önce

Şanlıurfa’da aranan iki şahıs yakalandı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çalışmalar kapsamında,...

1 gün önce

Şanlıurfa dahil 78 ilde uyuşturucu operasyonu

78 ilde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 1 ton 768 kilo 207 gram...

1 gün önce

3 kişi hayatını kaybetti: Patlamaya ilişkin soruşturma...

Zonguldak’taki maden patlamasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet Başsavcı...

1 gün önce

Maden patlamasında can kaybı 3’e yükseldi

Zonguldak’ta bulunan bir madende bu sabah meydana gelen patlamada can kaybı sayısı 3’e yükseldi.

1 gün önce

Şanlıurfa’da beyin göçü oranı yüzde 0,4 oldu

Türkiye genelinde yükseköğretim mezunlarının beyin göçü oranı yüzde 2,2’ye yükselirken,...

1 gün önce

Şanlıurfa’da sürücüler dikkat: Fiyatlar düştü

Akaryakıt fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Motorin 100 TL’ye yaklaşırken benzin gelen indirim...

1 gün önce

Tuğamiral Zeki Aktürk duyurdu: 4 PKK’lı terörist daha...

2 gün önce

Cezaevinde kan donduran itiraf: Öldürüp bahçeye gömdü!

Adalet Bakanı Akın Gürlek, İzmir, Mersin ve Osmaniye’de 10 ila 21 yıl öncesine dayanan üç ayrı...

2 gün önce

Kazada hayatını kaybeden Halil Altundağ, Şanlıurfa’da...

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Harranlı tır şoförü Halil Altundağ son...

2 gün önce