MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI
Atanamayan Uzmanlar Derneği (Atauzder) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Yeniden Refah Partisi (YRP) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Akpınar’a makamında ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Akpınar; “Yıllarca görevini her koşulda canla başla mücadele ederek yerine getiren, Vatanı, Bayrağı ve Milleti için mücadele ederken en yakın silah arkadaşlarını kendi kucağında Şehit ve gazi veren eski Uzman Çavuşlarımızı kaderine terk edilmemesi gerektiğini"söyledi.
Her iki Başkan da, eski Uzman Çavuşların yerel yönetimlerde ve kamu kurum ve kuruluşlarında iş imkanın sağlanması gerektiği önemini vurguladı.
Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada; “Sayın Başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisinin; Vatanı ve Milletini korkusuzca koruyan ve canını hiçe sayıp vatan ve millet sevdasıyla tutuşan Eski Uzman Çavuşların sorunları karşısında her zaman yanımızda olmaları ve Eski Uzman Çavuşları destekleyip sahip çıkılması gerektiğini vurgulaması bizleri çok mutlu ve onure etmiştir. Göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka ve nazik misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kamu kurum ve kuruluşlarına referansla alımlar gerçekleşirken Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Akpınar, Atanamayan Uzmanlar Derneği’ni referans alarak yıllarca atanmayı bekleyen dernek üyelerinden 2 kişinin ilk atamalarının gerçekleştirerek 2 aileye bayram sevinci yaşattı. Atama bekleyen Eski Uzman Çavuşlara da umut ışığı oldu.
Eski Uzman Çavuşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına uzun süredir Meclis (T.B.M.M.) çalışmaları gerçekleştiren Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve Yönetim Kurulu Üyeleri birçok görüşme gerçekleştirdiklerini söylediler.
Görüşme gerçekleştirilen Milletvekilleri, bu sorunun bir devlet meselesi ve vefa borcu olduğunu ayrıca bu mağduriyetin giderilmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Aylardır mücadelemize ses olan birçok Milletvekili olmasının yanı sıra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Akpınar ilk alımları gerçekleştirerek ATAUZDER ailesine umut ışığı olmuştur.
ATAUZDER ailesi olarak öncelikle Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Akpınar’a ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan’a minnetlerimizi iletiyoruz.
Vicdanlı siyasetçi ve devlet adamlarının sayılarının her daim çoğalmasını ve mağdur kesimlerin sorunlarına destek olmalarını ayrıca temenni ediyoruz." dedi

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Kadınların azmi mezuniyetle taçlandı!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Kadın Destek Merkezleri'nde eğitim gören kadınlar, okuma...
Şanlıurfa'da bayram namazı saat kaçta?
Diyanet İşleri Başkanlığı tarından yayımlanan bayram namazı imsakiyesinde il il bayram namazı...
Şanlıurfa'da Bayram namazı saat kaçta kılınacak?
Diyanet İşleri Başkanlığı, yayımladığı 2026 bayram namazı imsakiyesiyle birlikte, il il bayram...
Güncel - Yaşam Haberleri
TümüİHD’den AGM Medya’ya nezaket ziyareti
İnsan Hakları Derneği’nden (İHD) AGM Medya Başkanı Ahin Güneş’i ziyaret ederek yürütülen...
Şanlıurfalılar dikkat: ŞUSKİ’de yeni dönem başlıyor!
Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni su aboneliği açma ve abonelik...
Urfa’nın pul biberi 85 ülkede sofralara lezzet katıyor!
Şanlıurfa’da üretilen ve yüksek aromasıyla öne çıkan pul biber, 85 ülkeye ihraç ediliyor.
Şanlıurfa’da hafta sonu plan yapanlar dikkat: Hava nasıl...
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava tahmin raporuna göre Şanlıurfa’da hafta sonu...
Bakan Uraloğlu müjdeyi duyurdu: Ücretsiz olacak!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray,...
Bozulan etleri vatandaşa yedireceklerdi: Operasyonla...
Hindistan'dan deniz yoluyla Hatay'ın İskenderun limanına ulaşan ve kara yoluyla Özbekistan'a...
Vali Şıldak hizmet binalarındaki çalışmaları yerinde...
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yapımı devam eden hizmet binalarının inşaat alanlarında...
Şanlıurfa’da 8 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı
Şanlıurfa’da köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuğun başına 15 dikiş atıldı.
Suruç'ta yeni yapılan yol esnafı mağdur etti
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan çevre yolu Aligör esnafını mağdur ediyor. Konuya ilişkin...
Şanlıurfa Milletvekili meclise taşıdı: “Gazetecilere...
YENİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, en az 15 yıl gazetecilik yapan basın mensuplarına...
Kızılkaya görevi devraldığını duyurdu
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini kazanan Halil Kızılkaya, görevi...
İzmir’den Şanlıurfa’ya acı haber
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine acı haber İzmir’den geldi. Dilan Koyuncu hayatını kaybetti.





