Kılıçdaroğlu'ndan Şenyaşar Ailesine ziyaret etti
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Adliyesi önünde oturma eylemi yapan Şenyaşar Ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Peygamberler şehri doyuruyoruz burada adaletsizlik şaha kalkmış. Bütün deliller ortada, cesaret edip kimse karar bile veremiyor. Niçin? bir isim milletvekili diye. Milletvekili değil cumhurbaşkanı olsa ne olur?" dedi.

Kılıçdaroğlu, Balıklıgöl ve esnaf ziyaretinin ardından programına Şanlıurfa Adliyesi önünde oturma eylemi yapan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar'ı ziyaret ederek devam etti.
Şanlıurfa Adliyesi önünde hak arama mücadelesi veren Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar seslerinin duyulmasını istiyor. Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği aile yaşadıkları mağduriyeti bir kez daha dile getirerek adaletin tecelli etmesini talep etti.
PEYGAMBERLER ŞEHRİ DOYURUYORUZ ADALETSİZLİK ŞAHA KALKMIŞ
Burada bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu; "Vicdanı olan herkesin, ahlakı olan herkesin, inancı olan herkesin bu davanın arkasında olması lazım. Bu dava sıradan bir dava değil. Bu dava Türkçe bilmeyen, bu dava eğitimi olmayan, bu dava eşini, çocuklarını kaybetmiş olan bir annenin davasıdır. bu annenin davasına insan olan, insani duyguları olan herkesin sahip çıkması lazım. Bunun partisi yoktur, sağı solu yoktur. Bu bir adalettir. Bu bir haktır. Bu bir adalet mücadelesidir. Bir annenin çığlığını nasıl duymayız biz? Bir anne bağırıyor adalet istiyorum ben diyor. çocuklarım öldürüldü, eşim öldürüldü, gözlerimin önünde öldürüldü. Kaç tane savcı değişti biz bunları biliyoruz. siyasi baskıları da biliyoruz biz. ama ne yaparlarsa yapsınlar adaleti gerçekleştireceğiz. Bu toprakların hatırı için gerçekleştireceğiz. Ya bu topraklar adalet kokar ya. Üstelik bir de Şanlıurfa'da nasıl olur bu? Peygamberler şehri, peygamberler şehri doyuruyoruz burada adaletsizlik şaha kalkmış. Nasıl olur böyle bir şey? Urfalılar da isyan ediyor buna. Adalet, hakim, savcı bir araya gelecekler çözecekler. Bütün deliller ortada, cesaret edip kimse karar bile veremiyor. Niçin? bir isim milletvekili diye. Milletvekili değil cumhurbaşkanı olsa ne olur ya, adalet, adalet, adalet kardeşim. Anne adalet istiyorum diyor ben. hakkımı istiyorum diyor. Elbette çocukları geri gelmeyecek, eşi geri gelmeyecek ama hiç değilse diyor yüreğimdeki ateş biraz soğusun. Bunları yapacağız arkadaşlar, gerçekleştireceğiz Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.
Kaynak: urfapusula.com
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
CHP’li Karadağ Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti!
CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında...
Kılıçdaroğlu’ndan Mansur Yavaş’ın istifasına ilişkin...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'den...
Kılıçdaroğlu TBMM Grubu Yönetim Kurulu toplantısına...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta partisinin TBMM Grubu Değerlendirme...
Güncel - Yaşam Haberleri
TümüİHD’den AGM Medya’ya nezaket ziyareti
İnsan Hakları Derneği’nden (İHD) AGM Medya Başkanı Ahin Güneş’i ziyaret ederek yürütülen...
Şanlıurfalılar dikkat: ŞUSKİ’de yeni dönem başlıyor!
Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni su aboneliği açma ve abonelik...
Urfa’nın pul biberi 85 ülkede sofralara lezzet katıyor!
Şanlıurfa’da üretilen ve yüksek aromasıyla öne çıkan pul biber, 85 ülkeye ihraç ediliyor.
Şanlıurfa’da hafta sonu plan yapanlar dikkat: Hava nasıl...
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava tahmin raporuna göre Şanlıurfa’da hafta sonu...
Bakan Uraloğlu müjdeyi duyurdu: Ücretsiz olacak!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray,...
Bozulan etleri vatandaşa yedireceklerdi: Operasyonla...
Hindistan'dan deniz yoluyla Hatay'ın İskenderun limanına ulaşan ve kara yoluyla Özbekistan'a...
Vali Şıldak hizmet binalarındaki çalışmaları yerinde...
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yapımı devam eden hizmet binalarının inşaat alanlarında...
Şanlıurfa’da 8 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı
Şanlıurfa’da köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuğun başına 15 dikiş atıldı.
Suruç'ta yeni yapılan yol esnafı mağdur etti
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan çevre yolu Aligör esnafını mağdur ediyor. Konuya ilişkin...
Şanlıurfa Milletvekili meclise taşıdı: “Gazetecilere...
YENİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, en az 15 yıl gazetecilik yapan basın mensuplarına...
Kızılkaya görevi devraldığını duyurdu
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini kazanan Halil Kızılkaya, görevi...
İzmir’den Şanlıurfa’ya acı haber
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine acı haber İzmir’den geldi. Dilan Koyuncu hayatını kaybetti.





