RUHA TV Canlı Yayın (eski siteden)
Güncel - YaşamÖzel haberAsayişEkonomiSiyasetSporDünyaRöportajKültür-TurizmGündemEğitimBilim ve TeknolojiVideoBelediye haberleriFoto GaleriTarımYazarlarSağlık
Anasayfa Güncel - Yaşam Eyyübiye'de Devasa Eserler Bir Bir Yükselmeye Devam Ediyor

Eyyübiye'de Devasa Eserler Bir Bir Yükselmeye Devam Ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden toplam 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

· 2 dk okuma · Süper A. · 1.2K okunma
0Yorumlar
Eyyübiye'de Devasa Eserler Bir Bir Yükselmeye Devam Ediyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden toplam 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Bir yandan sosyal belediyecilik çalışmaları, diğer yandan katılımcı belediyecilik anlayışla her gün esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Kuş, kalıcı eserler ile de kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor. Temeli geçtiğimiz aylarda atılan Süleymanşah Gençlik Merkezindeki çalışmaları yerinde inceleyen ve ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kuş, toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleymanşah Gençlik Merkezinin kısa süre içinde bölge gençliğinin hizmetinde olacağını vurguladı. İçerisinde; bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, bilişim, müzik, ahşap oymacılığı, hat sanatı, kütüphane, konferans salonu, spor salonu ve çevre birimleri bulunan 2200 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinin önümüzdeki aylarda hizmete açılacağı belirtildi.
Her platformumda gençlerimizi çocuklarımızı ve evlatlarımız önemsediğimizi ifade ediyoruz. Eyyübiye İlçemiz gençliğin ziyadesi ile fazla olduğu bir ilçe. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan İlçemiz. Süleyman Şah Gençlik merkezimizin aylar önce temelini atmıştık. Hızlı bir şekilde yükseldiğine şahitlik ediyoruz ve inşallah birkaç ay içerisinde halkımız ve vatandaşlarımız ile açılışını gerçekleştireceğiz.  Bu bölgede gençlerimizin sosyal donatı alanı yok, ders çalışabilecekleri alanlar yok, fiziki ortamlar neredeyse sıfır. O yüzden bu bölgemizi önemsedik. ilkini burada yapıyoruz ve en kısa sürede hizmete sunacağız ve buradaki evlatlarımıza katkı sunacağız.
Yine fizibilite ve yer çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdiğimiz Akabe bölgemizde de bir gençlik merkezi yapacağız. Hedefimiz kalan süremiz içerisinde en az iki gençlik merkezimizi Eyyübiye’ye kazandırmak. İnşallah Cenab-ı Mevlam bizlere o günleri görmeyi nasip eder. Şimdiden Süleyman Şah gençlik Merkezimiz hayırlı olsun inşallah.
 
Eyyübiye'de Devasa Eserler Bir Bir Yükselmeye Devam Ediyor


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel - Yaşam Haberleri

Tümü

İHD’den AGM Medya’ya nezaket ziyareti

İnsan Hakları Derneği’nden (İHD) AGM Medya Başkanı Ahin Güneş’i ziyaret ederek yürütülen...

11 saat önce

Şanlıurfalılar dikkat: ŞUSKİ’de yeni dönem başlıyor!

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni su aboneliği açma ve abonelik...

1 gün önce

Urfa’nın pul biberi 85 ülkede sofralara lezzet katıyor!

Şanlıurfa’da üretilen ve yüksek aromasıyla öne çıkan pul biber, 85 ülkeye ihraç ediliyor.

1 gün önce

Şanlıurfa’da hafta sonu plan yapanlar dikkat: Hava nasıl...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava tahmin raporuna göre Şanlıurfa’da hafta sonu...

1 gün önce

Bakan Uraloğlu müjdeyi duyurdu: Ücretsiz olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray,...

1 gün önce

Bozulan etleri vatandaşa yedireceklerdi: Operasyonla...

Hindistan'dan deniz yoluyla Hatay'ın İskenderun limanına ulaşan ve kara yoluyla Özbekistan'a...

1 gün önce

Vali Şıldak hizmet binalarındaki çalışmaları yerinde...

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yapımı devam eden hizmet binalarının inşaat alanlarında...

2 gün önce

Şanlıurfa’da 8 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı

Şanlıurfa’da köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuğun başına 15 dikiş atıldı.

2 gün önce

Suruç'ta yeni yapılan yol esnafı mağdur etti

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan çevre yolu Aligör esnafını mağdur ediyor. Konuya ilişkin...

2 gün önce

Şanlıurfa Milletvekili meclise taşıdı: “Gazetecilere...

YENİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, en az 15 yıl gazetecilik yapan basın mensuplarına...

2 gün önce

Kızılkaya görevi devraldığını duyurdu

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini kazanan Halil Kızılkaya, görevi...

2 gün önce

İzmir’den Şanlıurfa’ya acı haber

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine acı haber İzmir’den geldi. Dilan Koyuncu hayatını kaybetti.

2 gün önce