RUHA TV Canlı Yayın (eski siteden)
Güncel - YaşamÖzel haberAsayişEkonomiSiyasetSporDünyaRöportajKültür-TurizmGündemEğitimBilim ve TeknolojiVideoBelediye haberleriFoto GaleriTarımYazarlarSağlık
Anasayfa Güncel - Yaşam Akit Baltayı Taşa Vurdu! Kulüp'ten AKP ve MHP'liler Çıktı!

Akit Baltayı Taşa Vurdu! Kulüp'ten AKP ve MHP'liler Çıktı!

CHP’li vekilin Büyük Kulüp üyeliğini, “Mahmut Tanal ‘kökü dışarıda’ kulübün üyesi çıktı” diye haber yapan Yeni Akit, yine baltayı taşa vurdu! Akit’e cevap veren Tanal, 50’ye yakın AKP ve MHP’nin önemli isminin Büyük Kulüp’e üye olduğun açıkladı.

· 5 dk okuma · Süper A. · 534 okunma
0Yorumlar
Akit Baltayı Taşa Vurdu! Kulüp'ten AKP ve MHP'liler Çıktı!

AKP’li TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, MHP’li TBMM Başkanvekili Celal Adan’ın, eski Bakanlar Abdülkadir Aksu’nun, Muammer Güler’in ismini açıklayan, Büyük Kulüp’ün yeniden seçilen başkanı Gündüz Kaptanoğlu’nun AKP’li Cengiz Kaptanoğlu’un abisi olduğunu duyuran Tanal, Akit’in ‘merakını gidermesi’ açısından Süleyman Soylu’nun AKP içindeki masonları açıklayabileceğini belirtti.

Türkiye’de kamuoyunun yakından tanıdığı sanatçıların, siyasetçilerin, iş insanlarının, bürokratların, meslek grubu temsilcilerinin çatısı altında buluştuğu Büyük Kulüp Derneği, dün İstanbul’da seçime gitti.

Gündüz Kaptanoğlu, yeniden başkanlık koltuğuna otururken, derneğin üyelerinden CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, oyunu 25 nolu sandığa atarken çekilen fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak, ‘hayırlı olması’ temennisinde bulundu.

AKİT, TANAL’IN FOTOĞRAFINI BÖYLE HABERLEŞTİRDİ

AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen, ‘nefret söylemi’ içeren, hedef gösterici haberleriyle ön plana çıkan Yeni Akit gazetesi ise Tanal’ın oy kullanırken verdiği pozu, “139 yıllık gizem… Mahmut Tanal ‘kökü dışarıda’ kulübün üyesi çıktı!” başlığıyla internet sitesinde haberleştirdi.

Haberinde Büyük Kulüp’ün “masonik yapılanma” olduğunu savunan Yeni Akit, “CHP’li Tanal’ın, kökleri dışarıda olan böylesi gizemli bir kulüpte ne aradığı ve bu yapılanmanın Türkiye’de neyi hedeflediği ise merak ediliyor” ifadelerini kullandı.

AKİT’İN HEDEF ALDIĞI TANAL, BÜYÜK KULÜP’ÜN AKP VE MHP’Lİ ÜYELERİNİ AÇIKLADI

Twitter hesabından Yeni Akit’e cevap veren CHP’li Tanal, 50’ye yakın AKP’nin ve MHP’nin önemli isimlerinin de Büyük Kulüp’e üye olduğunu açıklayarak, “Yine duvara tosladınız!” yorumunu yaptı.


Tanal, açıklamasında şunları aktardı:

“Sevgili Yeni Akit, öncelikle belirteyim: Mason değilim.

Yine duvara tosladınız!

Büyük Kulüp’e üye 50’ye yakın Ak Parti'nin ve MHP’nin önemli isimlerini, milletvekillerini, kurucularını, yöneticilerini, eski bakanlarını, TBMM Başkanvekillerini de yazacak mısınız?

Mesela Ak Parti kurucusu, eski Bakan Abdülkadir Aksu, Büyük Kulüp üyesidir. Sn. Aksu da bugün gelip oyunu kullandı.

Yine Ak Parti eski İstanbul Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu da Kulüp üyesidir. Büyük Kulüp’ün yeni başkanı da Cengiz Kaptanoğlu’nun abisidir.

Ayrıca MHP İstanbul Milletvekili,TBMM Başkanvekili Celal Adan da Büyük Kulüp'ün üyesi.

Abdulkadir Aksu, Celal Adan, C. Kaptanoğlu ve Cumhur İttifakı’nın diğer üyeleri, Büyük Kulüp’te ne arıyorsa ben de onu arıyorum!

Büyük Kulüp’e spor için giderim. Sizi de beklerim Akit’çiler!”

AKİT BU SEFER SÜRMANŞET YAPTI, TANAL YENİ İSİMLERİ AÇIKLADI

Yeni Akit yönetimi, bugünkü basılı nüshada da sürmanşetten CHP’li vekili “CHP’li Tanal da ‘Kulüp’çü çıktı” başlığıyla hedef aldı. Tanal’ın Akit’e yine cevabı gecikmedi. Sosyal medya paylaşımında AKP’li TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in de Büyük Kulüp üyesi olduğunu belirten Tanal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Akit’in ‘mason’ merakını gidermek için AKP içindeki masonları açıklayabileceğini kaydetti.

BÜYÜK KULÜP’ÜN BAŞKANI, AKP’Lİ VEKİLİN ABİSİ

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın Akit’in sürmanşetini süsleyen habere yönelik cevabı da aynen şöyle:

“Akıllanmamışsın Akit! Dün internet sitesindeki habere yönelik tepkime rağmen Büyük Kulüp üyeliği mevzusunu, basılı gazetede sürmanşete de çekmişsin.

Kendi Twitter’ımda paylaştığım Büyük Kulüp seçimine ait fotoğrafa gizem katmaya çalışmışsın.

Akit'çiler, sürmanşetteki haberin devamında, başka hangi siyasetçilerin Kulüp üyesi olduğunu merak etmişsiniz. Dün açıklamıştım, anlamanız için tekrarlayım.

50’ye yakın Ak Parti ve MHP’nin önemli ismi, Büyük Kulüp üyesidir.

Bu isimlerden AKP Parti kurucusu, eski bakan Abdulkadir Aksu’yla, MHP’li Meclis Başkanvekili Celal Adan’la, Ak Parti eski İstanbul Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu’yla üye oldukları Büyük Kulüp hakkında röportaj yapabilirsiniz.

Yeni isimler de açıklayayım: Ak Parti’li TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve AK Parti’li eski İçişleri Bakanı Muammer Güler de Büyük Kulüp’ün üyelerindendir. Onlarla da konuşabilirsiniz.

Bu arada yeniden Büyük Kulüp’e başkan seçilen Gündüz Kaptanoğlu, Ak Parti’li Cengiz Kaptanoğlu’nun abisidir. Unutmayın diye tekrarlıyorum!

SOYLU AKP’DEKİ MASONLARI AÇIKLAYARAK MERAKINIZI GİDEREBİLİR

Büyük Kulüp'e üyeliği suçmuş gibi yansıtan Yeni Akit, derneklerden sorumlu Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün bağlı olduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kapısını çalabilirsiniz. Soylu, çağrınız üzerine Büyük Kulüp'ün üye listesini açıklayabilir.

Soylu'nun paylaşımıyla Büyük Külup'e üye Ak Parti'lilerin ve MHP'lilerin tam listesi de kamuoyuna yansıtılmış olur.
 

Ayrıca Soylu, merakınızı giderme açısından Ak Parti içindeki masonları da açıklayabilir!”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel - Yaşam Haberleri

Tümü

İHD’den AGM Medya’ya nezaket ziyareti

İnsan Hakları Derneği’nden (İHD) AGM Medya Başkanı Ahin Güneş’i ziyaret ederek yürütülen...

8 saat önce

Şanlıurfalılar dikkat: ŞUSKİ’de yeni dönem başlıyor!

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni su aboneliği açma ve abonelik...

1 gün önce

Urfa’nın pul biberi 85 ülkede sofralara lezzet katıyor!

Şanlıurfa’da üretilen ve yüksek aromasıyla öne çıkan pul biber, 85 ülkeye ihraç ediliyor.

1 gün önce

Şanlıurfa’da hafta sonu plan yapanlar dikkat: Hava nasıl...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava tahmin raporuna göre Şanlıurfa’da hafta sonu...

1 gün önce

Bakan Uraloğlu müjdeyi duyurdu: Ücretsiz olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray,...

1 gün önce

Bozulan etleri vatandaşa yedireceklerdi: Operasyonla...

Hindistan'dan deniz yoluyla Hatay'ın İskenderun limanına ulaşan ve kara yoluyla Özbekistan'a...

1 gün önce

Vali Şıldak hizmet binalarındaki çalışmaları yerinde...

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yapımı devam eden hizmet binalarının inşaat alanlarında...

2 gün önce

Şanlıurfa’da 8 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı

Şanlıurfa’da köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuğun başına 15 dikiş atıldı.

2 gün önce

Suruç'ta yeni yapılan yol esnafı mağdur etti

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan çevre yolu Aligör esnafını mağdur ediyor. Konuya ilişkin...

2 gün önce

Şanlıurfa Milletvekili meclise taşıdı: “Gazetecilere...

YENİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, en az 15 yıl gazetecilik yapan basın mensuplarına...

2 gün önce

Kızılkaya görevi devraldığını duyurdu

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini kazanan Halil Kızılkaya, görevi...

2 gün önce

İzmir’den Şanlıurfa’ya acı haber

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine acı haber İzmir’den geldi. Dilan Koyuncu hayatını kaybetti.

2 gün önce