RUHA TV Canlı Yayın (eski siteden)
Güncel - YaşamÖzel haberAsayişEkonomiSiyasetSporDünyaRöportajKültür-TurizmGündemEğitimBilim ve TeknolojiVideoBelediye haberleriFoto GaleriTarımYazarlarSağlık
Anasayfa Ekonomi Urfa Haber ve Ruha TV’den Esnafa Destek

Urfa Haber ve Ruha TV’den Esnafa Destek

Türkiye’de 2020 yılının Mart ayından itibaren uygulanmaya konan ve Türkiye’de yüz binlerce esnafın adeta iflas etmesine yol açan Pandemi kısıtlamaları sonrası Urfa Haber ve Ruha TV’den esnafa destek.

· 2 dk okuma · Süper A. · 891 okunma
0Yorumlar
Urfa Haber ve Ruha TV’den Esnafa Destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren Türkiye’de bir yıldan fazladır devam eden Pandemi tedbirlerinin kaldırılacağı açıklamaları sonrası Şanlıurfa’da 22 yıldır yayın yapan Urfa Haber internet sitesi ve 9 yıllık tv kanalı Ruha TV normalleşme sürecinde esnafa destek verecek.

Urfa Haber ve Ruha TV imtiyaz sahipleri Ahin Güneş ve Zeki Yıldırım aldıkları ortak kararla özellikle Urfa’da faaliyet gösteren tüm esnaf ile işletmelere hiçbir koşul aramaksızın üç ay süresince yayın organlarında reklamlarını ücretsiz yayınlayacak.

Güneş ve Yıldırım yaptıkları ortak açıklamada “Bilindiği üzere tüm Dünya’yı etkisi altına alan Covid -19 yayıldığı tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde insan ölümlerine yol açmış, açmayada devam ediyor.

Ülkemizde 2020 Mart ayından itibaren kendini göstermeye başlamıştı. İnsan ölümlerine yol açan bu illet yüzünden, salgının ve insan ölümlerinin önüne geçilmesi için başta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kısıtlamalar uygulanmaya konulmuştu. Bu kısıtlamaların sonucunda da yüzbinlerce esnaf, işletme iş yerlerini kapatmak sureti ile çalışanlarla birlikte ekonomik olarak ağır şekilde etkilenmişti.

Bizlerde, Urfa Haber ve Ruha TV olarak aldığımız kararla normalleşme sürecinde, ekonomik açıdan iflasın eşiğine gelmiş, sıkıntılı günler yaşayan esnafımıza bir nebze de olsa gücümüz dahilinde destek olmak için üç süresince hiçbir şart aramaksızın reklamlarını yayınlama az da olsa onlara destek olmak kararı aldık. Çünkü kamuoyu ve halkımızda takdir eder ki eski bir ata sözü vardır ‘İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın’ bizde bu düsturla ülkenin bireyleri olarak bu sıkıntılı süreçten biran evvel kurtulmak için üzerimize düşeni yapamaya çalışıyoruz” dediler.

Normalleşme sürecinde Urfa Haber ve Ruha TV’nin bu desteğinden yararlanmak isteyen büyükük, küçük tüm esnaf ve işletmeler, yayın organlarının aynı zamanda whatsapp iletişim numarasıda olan kurumsal hatları 0850 420 6263 ten ulaşarak, bilgi alabilecek, reklamlarını yayınlatabilecek.




 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Ekonomi Haberleri

Tümü

Sosyal yardımlarda yeni dönem: Ailekart ile 15 farklı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım ödemelerinin tek bir kart üzerinden...

8 saat önce

Urfa fıstığında TEKNOFEST etkisi!

Şanlıurfa'da tezgahlarda satılan tescilli Ketenköyneği fıstığı, özellikle TEKNOFEST döneminde...

2 gün önce

Bakan Kurum’dan 500 bin sosyal konut açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "500 Bin Sosyal Konut Projesi...

2 gün önce

Dolar ve Euro’da son durum: Piyasada gözler döviz kurlarında

Dolar kaç TL'den işlem görüyor? Euro da son durum ne? İşte detaylar...

2 gün önce

Bakan duyurdu! 1 milyar 756 milyon 600 bin lira ödeme...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, aile kurumunun desteklenmesi ve genç...

3 gün önce

Altın güne nasıl başladı?

Altın haftanın ortasında da hareketliliğini sürdürüyor. Çeyrek altın kaç TL? İşte tüm detaylar…

3 gün önce

Dolar ve Euro güne nasıl başladı?

Dolar kaç TL'den işlem görüyor? Euro da son durum ne? İşte detaylar...

4 gün önce

Altında güne sert düşüşle başladı!

Altın haftanın başında da hareketliliğini sürdürüyor. Çeyrek altın kaç TL? İşte tüm detaylar…

4 gün önce

Türkiye’nin dış borç tablosu açıklandı: Rakam dikkat çekti!

Türkiye’nin Kısa Vadeli Dış Borç (KVDB) stoku, bir önceki aya göre 25 milyon dolarak artarak...

5 gün önce

Tarımsal girdi fiyatlarında dikkat çeken artış!

Ağustos ayında tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık yüzde 30,28 arttı, aylık yüzde...

5 gün önce

Döviz kurlarında son durum: Dolar ve euro ne kadar?

Dolar kaç TL'den işlem görüyor? Euro da son durum ne? İşte detaylar...

5 gün önce

Altın haftaya nasıl başladı?

Altın haftanın ilk gününde de hareketliliğini sürdürüyor. Çeyrek altın kaç TL? İşte tüm detaylar…

5 gün önce