Cem Yılmaz'ın doktorundan kritik açıklama!
Çanakkale'de evinde göğüs ağrısı yaşayan ve kaldırıldığı hastanede anjiyo yapılan komedyen Cem Yılmaz’ın tedavisi sürüyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Aydın, Genel Sekreter Oğuz Ünal ve Prof. Dr. Ercan Akşit ile Cem Yılmaz’ı ziyaret etti.
Rektör Erenoğlu ile Cem Yılmaz’ın anjiyosunu gerçekleştiren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Akşit ziyaret sonrası basın açıklaması yaptı.
ŞÜKÜRLER OLSUN ŞU AN İÇİN İYİ
Yılmaz'ın Ayvacık Devlet Hastanesi’nde gerekli müdahalelerinin öncelikle, hızlı ve iyi bir şekilde yapıldığını belirten Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, “Sonrasında saat 20.30 gibi üniversite hastanesine intikal etti. Ayvacık’tan haber bize ilk geldiği anda acil servisimiz, kardiyoloji uzmanlarımız, hocalarımız gerekli çalışmaları yaptı. Cem Bey'i hızlıca karşıladık. Hemen müdahale edildi. Söz konusu problem yaşayan, sorunlu olan damarlarına Ercan Akşit hocamız ve ekibi tarafından çok başarılı bir müdahale edildi. Şükürler olsun şu an için iyi. Biz biraz önce Rektör Yardımcımız, Ercan Hocamız, Sayın Genel Sekreterimizle birlikte hep birlikte ziyaret ettik. Şükürler olsun şu an için genel sağlık durumu iyi. Hatta gayet iyi bir şekilde espri yapıyor. Sağlığa yapılan yatırım önemli. Biz de sayın hocalarımızdan gelen talepler doğrultusunda anjiyo cihazımızı yenilemiştik. Şükürler olsun yeni cihazın sayesinde atlattık. Kontrol altında. Eğer her şey yolunda giderse hocam zaten gerekli açıklamayı yapacak birazdan. Servisi alacağız ve sağlığına inşallah kavuşacak. Allah beterinden korusun. Tabi ki devletimizin imkanlarıyla müdahale ettik. Ziyaretten sonra Sayın Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile de görüştüm. Kendilerinin selamı var. Konuyla ilgili sürekli takip, haberleşme halindeyiz" dedi.
BİR İKİ GÜN İÇİNDE DE SAĞLICAKLA EVİNE UĞURLARIZ
Yılmaz'ın anjiyosunu gerçekleştiren Prof. Dr. Ercan Akşit ise "Cem Bey’in sağlık durumu şu an gayet iyi. Kalp krizinin beklediğimiz komplikasyonlara gelişme ihtimaline karşı yoğun bakımda duruyor. Halen, damardan giden kan sulandırıcı ilaçları var. Genel durumu böyle iyi gitmeye devam ederse akşamüzeri 24 saatini doldurunca servis şartlarında kendisini takip edeceğiz. Bir, iki gün içinde de sağlıcakla evine uğurlarız" diye konuştu.
GEREKLİ MÜDAHALE VAKİT KAYBETMEDEN YAPILDI
Can Yılmaz ise sanal medya hesabından yaptığı açıklamada kardeşi Cem Yılmaz'ın durumunun iyi olduğunu belirtip, "Geçirdiği kalp spazmının ardından gerekli müdahale vakit kaybetmeden yapıldı ve tedavi süreci başarıyla tamamlandı. Kendisi şu anda doktorlarının kontrolünde dinleniyor. Bu süreçte arayan, mesaj atan, dua eden ve iyi dileklerini gönderen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Cem Yılmaz'dan mutlu aile fotoğrafı!
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki evinde kalp krizi geçiren komedyen Cem Yılmaz, dün akşam...
Cem Yılmaz’ın sağlık durumunda yeni gelişme!
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki evinde göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle ambulansla kaldırıldığı...
Bayraktar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ortak...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin gençleriyle dünyanın yeni meydan okumalarına...
Asayiş Haberleri
TümüŞanlıurfa'da silahlı kavga: 1'i ağır 2 kişi yaralandı
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi...
Şanlıurfa'da korkutan yolculuk: Saniye saniye kaydedildi
Şanlıurfa Birecik yolunda seyir halinde olan bir tırın üzerinde oturan şahıs paniğe neden oldu....
Katliam gibi kazada 6 kişi hayatını kaybetti
Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4’ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti....
Şanlıurfa'da belediye başkanına soruşturma izni
7 belediye başkanı ile 74 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verildi. İlgili kişi ve...
Şarkıcı Nevzat Doğansoy hayatını kaybetti
Nev sahne ismiyle bilinen Nevzat Doğansoy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Bagaja konularak kaçırılmıştı: Gerçek ortaya çıktı!
Adana’da bir adamın zorla otomobilin bagajına konularak kaçırıldığı olayın detayları ortaya...
Şanlıurfa’da feci kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Şanlıurfa'da otomobil ile motosiklet çarpıştı.Meydana gelen kazada sürücü ağır yaralandı.
Feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
Çankırı'da mantar toplamak için gittikleri yayladan dönen 5 kişinin bulunduğu otomobil uçuruma...
Astor Enerji’den kamuoyu açıklaması
Astor Enerji A.Ş. (ASTOR), 23 Ekim 2026 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı...
Fon soruşturmasında 5 milyar liralık iade! Geçgel...
Türkiye genelinde çok sayıda yatırımcıyı etkileyen fon soruşturmasında Astor Enerji'nin ana...
Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Şanlıurfa’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda vatandaşları dolandıran 3 şahıs...
Şanlıurfaspor eski başkan yardımcısı bir şahsı darp etti
Şanlıurfa spor eski Başkan Yardımcılarından T.B.’nin bir şahsı darp etmesi üzerine büyüyen...





